Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας

Με κύριο στόχο να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση το “New Balance Mountain Cup 2010” διοργανώει τον 3ο του αγώνα στο Τατόι.

Share

Στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι “Μπαχούνια” θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας της σειράς “New Balance Athens Mountain Cup 2010” την Κυριακή 10 Οκτωβρίου με ώρα εκκίνησης στις 9:00 π.μ.
Η απόσταση των 13χλμ έχει μοιρασμένο υψομετρικό σε 3 βασικές αναβάσεις και περιλαμβάνει και κάποια μονοπάτια (κυρίως κατηφορικά) με τεχνική δυσκολία λόγω πετρώδους εδάφους ή πυκνής βλάστησης και έχει συντελεστή δυσκολίας 3.

Χαρακτηριστικά διαδρομής
Απόσταση: 13χλμ
Αθροιστική ανάβαση: 270μ
Δασικός δρόμος: 70%
Μονοπάτι 30%
Ενδιάμεσοι σταθμοί υδροδοσίας: 2 (7ο χλμ. & 10ο χλμ.)

Οδηγίες πρόσβασης
O χώρος της εκκίνησης βρίσκεται αν ακολουθήσετε τον δρόμο που πηγαίνει από Βαρυμπόμπη για πρώην Βασιλικά Κτήματα – Κατσιμίδι – Ιπποκράτειο Πολιτεία. Περνώντας στα δεξιά τα πρωην βασιλικά κτήματα συνεχίζετε να ανεβαίνετε 600μ, μετά το φυλάκιο των φίλων του Δάσους (πέτρινο κτίσμα θα το δείτε στο αριστερό σας χέρι), στα αριστερά ξεκινάει ένας πολύ πλατύς χωματόδρομος, χώρος ο οποίος χρησιμεύει και για parking του αγώνα. Εκεί θα παρακάρετε το αυτοκίνητό σας καθώς καλό είναι να μην μπει μέσα στην δασική έκταση αλλά και να μην εμποδίσει την διαδρομή του τρεξίματος! 200μ πιο μέσα σε αυτόν τον χωματόδρομο βρίσκεται η πηγή “Μπαχούνια” και ο χώρος της εκκίνησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβασή σας πατήστε εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το site του αγώνα www.athensmountains.gr. Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ ανά δρομέα (περιλαμβάνει ΦΠΑ 23%). Όριο εγγραφών οι 250. Εγγραφές online ή με fax στο 2107660644 από Δευτέρα 13/9/2010 μέχρι και Τετάρτη 6/10/2010. Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί ο αριθμός των αθλητών θα είναι δυνατή η εγγραφή και το πρωί του αγώνα μεταξύ 07:45 και 08:30. Οι αθλητές θα παραλάβουν τους αριθμούς τους την ημέρα του αγώνα από το σημείο εκκίνησης μέχρι τις 08:40.

Παροχές
Αριθμός αθλητή
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Μετάλλιο τερματισμού
Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι αγώνα
Υδροδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά τον τερματισμό
Σνακς μετά τον τερματισμό
Κύπελα στους τρεις πρώτους άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες αλλά και στους τρεις πρώτους άντρες με έτος γέννησης 1969-1974 & 1975-μετά.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα www.athensmountains.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκλεισαν οι δηλώσεις για το 20άρι της Αθήνας!
Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η περίοδος εγγραφών για τον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. όσο και σε αυτόν των 2 χλμ. για τα παιδιά, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 1.900, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του αγώνα και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία! Αν δεν έχετε τακτοποιήσει την πληρωμή σας φροντίστε το τώρα πατώντας εδώ.
Με επιτυχία ο ημιμαραθώνιος στα Γιαννιτσά
Στην πρώτη του κι όλας διοργάνωση ο ημιμαραθώνιος των Γιαννιτσών, Pella Half Marathon, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και σε επίπεδο συμμετοχών με 250 περίπου δρομείς να λαμβάνουν μέρος. Μεγάλοι νικητές ο Γιώργος Χατζηγιάννης στους άνδρες και η Δήμητρα Ιορδανίδου στις γυναίκες με αρκετά καλούς χρόνους. Δείτε τα ανεπίσημα αποτελέσματα του αγώνα που διεξήχθη το πρωινό της Κυριακής στην όμορφη μακεδονική πόλη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο