Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας

Ανακοινώθηκε η νέα σειρά αγώνων της σειράς New Balance Mountains Cup 2011 η οποία αποτελείται από τρεις αγώνες ενώ σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Το «New Balance Mountains Cup 2011» έχοντας σα βασικό σκοπό να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο σε νέους δρομείς, προσκαλώντας τους, να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση ανακοινώνει 3 νέους αγώνες για το 2011.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω αγώνες:

30 Οκτωβρίου
Πάρνηθα – Σκαλάκια
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

20 Νοεμβρίου
Πεντέλη – Ανάβαση κατσικιού 
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 3

4 Δεκεμβρίου
Υμηττός – Ανάβαση τρελού
Απόσταση: 16 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

Eγγραφές και πληροφορίες διαδρομών
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο στην ιστοσελίδα των αγώνων www.athensmountains.gr και το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα της σειράς είναι 15 €, το οποίο και καταβάλλεται κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων. Αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες και για τις 3 διαδρομές, θα δημοσιευθούν στην παραπάνω ιστοσελίδα πριν την έναρξη των εγγραφών.

Παροχές
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι και μετάλλιο ενώ θα υπάρξει βράβευση και για τους τρεις πρώτους ανά ηλικιακή κατηγορία.
Ακόμα οι 10 πρώτοι τις βαθμολογίας μετά τους 3 αγώνες θα πάρουν χρήσιμα δώρα από την New Balance.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run + Fun = Nike Run!
Με πολύ κέφι και διάθεση, περισσότεροι από 650 δρομείς έλαβαν μέρος στο 9ο Nike Run συνεχίζοντας την παράδοση ενός αγώνα που έχει κερδίσει τις καρδιές των δρομέων. Καλή και δυνατή μουσική, άρτια (όπως πάντα) οργάνωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα με άφθονο νερό, μπανάνες, ενεργειακές μπάρες και μασάζ και βέβαια πολλά πολλά δώρα βοήθησαν τους δρομείς να χαρούν τον αγώνα των 10 χλμ. στο Πάρκο “Α. Τρίτση”
10ο  Palia Kavala trail run “Δρόμος του νερού’’
22-6-2019: Αγώνες βουνού στην Καβάλα
Δρόμος Ταχυδρόμου 2016
13-3-2016: Στην Ήπειρο στα πανέμορφα Τζουμέρκα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την ονομασία “Δρόμος Ταχυδρόμου 2016”
Back to Top