Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας

Ανακοινώθηκε η νέα σειρά αγώνων της σειράς New Balance Mountains Cup 2011 η οποία αποτελείται από τρεις αγώνες ενώ σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Το «New Balance Mountains Cup 2011» έχοντας σα βασικό σκοπό να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο σε νέους δρομείς, προσκαλώντας τους, να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση ανακοινώνει 3 νέους αγώνες για το 2011.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω αγώνες:

30 Οκτωβρίου
Πάρνηθα – Σκαλάκια
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

20 Νοεμβρίου
Πεντέλη – Ανάβαση κατσικιού 
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 3

4 Δεκεμβρίου
Υμηττός – Ανάβαση τρελού
Απόσταση: 16 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

Eγγραφές και πληροφορίες διαδρομών
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο στην ιστοσελίδα των αγώνων www.athensmountains.gr και το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα της σειράς είναι 15 €, το οποίο και καταβάλλεται κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων. Αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες και για τις 3 διαδρομές, θα δημοσιευθούν στην παραπάνω ιστοσελίδα πριν την έναρξη των εγγραφών.

Παροχές
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι και μετάλλιο ενώ θα υπάρξει βράβευση και για τους τρεις πρώτους ανά ηλικιακή κατηγορία.
Ακόμα οι 10 πρώτοι τις βαθμολογίας μετά τους 3 αγώνες θα πάρουν χρήσιμα δώρα από την New Balance.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γύροι Πόλεων στη Νέα Σμύρνη
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σειράς «Γύροι Πόλεων» στη μνήμη του Μιχάλη Κούση που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Δεκάρι στο Μεσολόγγι
Αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ. διοργανώνεται στο Μεσολόγγι την Κυριακή 11 Αυγούστου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, Χάρη Θεοδωρακάκη.
6o Run The Lake
17-12-2017: Ο αγώνας “θεσμός” επιστρέφει
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο