Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας

Ανακοινώθηκε η νέα σειρά αγώνων της σειράς New Balance Mountains Cup 2011 η οποία αποτελείται από τρεις αγώνες ενώ σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Το «New Balance Mountains Cup 2011» έχοντας σα βασικό σκοπό να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο σε νέους δρομείς, προσκαλώντας τους, να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση ανακοινώνει 3 νέους αγώνες για το 2011.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω αγώνες:

30 Οκτωβρίου
Πάρνηθα – Σκαλάκια
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

20 Νοεμβρίου
Πεντέλη – Ανάβαση κατσικιού 
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 3

4 Δεκεμβρίου
Υμηττός – Ανάβαση τρελού
Απόσταση: 16 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

Eγγραφές και πληροφορίες διαδρομών
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο στην ιστοσελίδα των αγώνων www.athensmountains.gr και το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα της σειράς είναι 15 €, το οποίο και καταβάλλεται κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων. Αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες και για τις 3 διαδρομές, θα δημοσιευθούν στην παραπάνω ιστοσελίδα πριν την έναρξη των εγγραφών.

Παροχές
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι και μετάλλιο ενώ θα υπάρξει βράβευση και για τους τρεις πρώτους ανά ηλικιακή κατηγορία.
Ακόμα οι 10 πρώτοι τις βαθμολογίας μετά τους 3 αγώνες θα πάρουν χρήσιμα δώρα από την New Balance.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Μινωικός Δρόμος
24-7-2016: Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 24 Ιουλίου αγώνα δρόμου 13 χλμ. στις Αρχάνες Κρήτης.
3ος Μυρμιδόνων Άθλος - Mountain Trail Farsala 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Άνοιγμα εγγραφών για τον Ποσειδώνιο
Άνοιξαν την Τετάρτη 3 Απριλίου οι εγγραφές του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των Παράλληλων Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αποστάσεις για όλη την οικογένεια και όλα τα επίπεδα καλώντας μας να γνωρίσουμε το Φαληρικό Όρμο. Σε όλους τους αγώνες ισχύουν όριο εγγραφών γι’ αυτό βιαστείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο