Βρες το μονοπάτι σου στα βουνά της Αθήνας

Ανακοινώθηκε η νέα σειρά αγώνων της σειράς New Balance Mountains Cup 2011 η οποία αποτελείται από τρεις αγώνες ενώ σύντομα θα ανοίξουν οι εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Το «New Balance Mountains Cup 2011» έχοντας σα βασικό σκοπό να διαδώσει και να αναπτύξει το ορεινό τρέξιμο σε νέους δρομείς, προσκαλώντας τους, να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση ανακοινώνει 3 νέους αγώνες για το 2011.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω αγώνες:

30 Οκτωβρίου
Πάρνηθα – Σκαλάκια
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

20 Νοεμβρίου
Πεντέλη – Ανάβαση κατσικιού 
Απόσταση: 12 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 3

4 Δεκεμβρίου
Υμηττός – Ανάβαση τρελού
Απόσταση: 16 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: 5

Eγγραφές και πληροφορίες διαδρομών
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο στην ιστοσελίδα των αγώνων www.athensmountains.gr και το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα της σειράς είναι 15 €, το οποίο και καταβάλλεται κατά την εγγραφή των συμμετεχόντων. Αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες και για τις 3 διαδρομές, θα δημοσιευθούν στην παραπάνω ιστοσελίδα πριν την έναρξη των εγγραφών.

Παροχές
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι και μετάλλιο ενώ θα υπάρξει βράβευση και για τους τρεις πρώτους ανά ηλικιακή κατηγορία.
Ακόμα οι 10 πρώτοι τις βαθμολογίας μετά τους 3 αγώνες θα πάρουν χρήσιμα δώρα από την New Balance.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας αναγνώρισης!
Σε μία προσπάθεια να αναδείξει και να επιβραβεύσει, με κάθε τρόπο, την προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ και τη συμβολή – ρόλο του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας γενικότερα, το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού συνδιοργανώνουν, τον 3ο πανελλήνιο αγώνα δρόμου υπό τον διακριτικό τίτλο “ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ”.
6ος Μαραθώνιος Ολυμπίας - Αναβολή αγώνα
Αγώνες για όλους σε Ολυμπία, Πύργο και Αμαλιάδα
7ος Κλεώναιος Αγών
6-7-2019: Αγώνας στις Αρχαίες Κλεωνές
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο