Taygetos Challenge: Δυνατή ακόμα η συμμετοχή στον αγώνα

Οι προετοιμασίες για τον πρώτο ορεινό αγώνα Taygetos Challenge ολοκληρώνονται και οι 150 και πλέον δρομείς που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή θα χαρούν το Σαββατοκύριακο 27-28/3 τις ομορφιές του Ταϋγετου. Αν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμετοχή μην ανησυχείτε καθώς υπάρχει ακόμα η δυνατότητα εγγραφής. Δείτε πως…

Share

Όλα είναι έτοιμα για τους δύο αγώνες οι οποίοι συγκροτούν το Taygetos Challenge.

Ο αριθμός αλλά και η ποιότητα των συμμετεχόντων εγγυώνται ένα πολύ ενδιαφέρον διήμερο όχι μόνο για τους αθλητές αλλά και για τους θεατές που θα παραβρεθούν στηρίζοντας την προσπάθεια των συμμετεχόντων. Η πρόγνωση των μετεωρολόγων, αν και λίγο μακρινή, μιλάει για καλό καιρό, χωρίς βροχές και με ευχάριστες για αγώνα θερμοκρασίες.

Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο 27.3.10

10.00-13.00 : Διανομή των αριθμών συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα η οποία θα βρίσκεται στο Δημοτικό σχολείο Καρδαμύλης.

13.45 : Τεχνική ενημέρωση των αθλητών στο χώρο εκκίνησης του Vertical speed ο οποίος βρίσκεται 1.5 χλμ μετά την Καρδαμύλη στο δρόμο προς Στούπα και ανάρτηση της λίστας εκκίνησης.

14.00 : Εκκίνηση της πρώτης πεντάδας του Vertical. Η εκκίνηση θα δίνεται ανά λεπτό σε ομάδες των 5 αθλητών.

14.30 : Εκκίνηση της τελευταίας πεντάδας.

17.00 : Ανάρτηση των αποτελεσμάτων του Vertical speed στο χώρο της γραμματείας η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 20.00 για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τους αθλητές που θα τρέξουν μόνο στον αγώνα της Κυριακής (όσοι συμμετάσχουν στο Vertical διατηρούν τον ίδιο αριθμό συμμετοχής και για το Μαραθώνιο).

19.00 : Τεχνική ενημέρωση, στην πλατεία της Καρδαμύλης, για τον Μαραθώνιο.

20.00 : Pasta party.

Κυριακή 28.3.10

07.00-07.45 : Διανομή των αριθμών συμμετοχής από τη γραμματεία του αγώνα για όσους έρθουν το πρωί από κοντινές περιοχές.

08.00 : Εκκίνηση του Μαραθωνίου από την κεντρική πλατεία της Καρδαμύλης.

12.00 : Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού των πρώτων αθλητών.

13.30 : Χρονικό όριο (πόρτα) πριν την είσοδο στο Φαράγγι Βυρού όπου θα υπάρχει και σταθμός τροφοδοσίας.

15.00 : Απονομές των νικητών των δύο αγώνων και κλήρωση των δώρων των χορηγών μεταξύ των παρευρισκομένων αθλητών.

17.00 : Χρονικό όριο έγκυρων τερματισμών του αγώνα.

Η είδηση της τελευταίας στιγμής είναι πως το Taygetos Challenge θα είναι ο πρώτος από τους επτά αγώνες όπου η εταιρεία Salomon θα προσφέρει στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια το δικαίωμα συμμετοχής στο Salomon Advance Weekend, το οποίο φέτος θα είναι τριήμερο και θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου, (ακριβής ημερομηνία, τόπος διεξαγωγής και λεπτομέρειες για την επιλογή των συμμετεχόντων, θα ανακοινωθούν σύντομα). Εννοείται πως το έπαθλο δεν ισχύει για τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Salomon Hellas. Σε περίπτωση που κερδίσουν αθλητές της ομάδας το έπαθλο μεταφέρεται στον αμέσως επόμενο νικητή-τρια.
Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.2407m.com μπορείτε να ενημερωθείτε για: τις ακριβείς αποστάσεις μεταξύ των σταθμών τροφοδοσίας, τα χρονικά όρια, το υψομετρικό προφίλ της διαδρομής αλλά και τη λίστα των αθλητών που έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή.
Επίσης υπάρχει πλέον και η λίστα με τα καταλύματα της περιοχής ώστε να κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο Taygetos Challenge και να συνδυάσετε ένα διήμερο απόδρασης με αγωνιστική δράση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του αγώνα Σταύρο Κανελλέα στο 6944386379.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10ος Διεθνής Νυχτερινός Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
16ος Αγώνας Δρόμου ΟΥΚ
4-2-2018: Αγώνας δρόμου και την ετήσια κοπή πίτας στους εορτασμούς του ΟΥΚ για τα 26 του χρόνια
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο