Τρέχοντας στη λίμνη

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Ιωαννίνων αγώνα δρόμου 30 χλμ. δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Share

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Ιωαννίνων αγώνα δρόμου 30 χλμ. δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Αφετηρία και τερματισμός είναι η Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο ενώ η διαδρομή των 30 χλμ, ασφάλτινη και επίπεδη. Από το 2010 έχει αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός με τους δρομείς να μην κινούνται αποκλειστικά στις δημόσιες οδούς περιμετρικά της Παμβώτιδας, αλλά σε μήκος 5 και πλέον χιλιομέτρων στον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο, παρακάμπτοντας έτσι την κεντρική οδό Κατσικά-Ανατολή. Σε όλο το μήκος της διαδρομής ισχύει αποκλεισμός κίνησης οχημάτων.

Eγγραφές
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως τις 7 Σεπτεμβρίου μέσω του παρακάτω συνδέσμου
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στην ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.gr στο τηλ. του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων 26510 – 25818 και στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστροφή στη φύση
Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΥ
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Στη μαγευτική Πιερία
Ένα διήμερο γεμάτο δράση στη μοναδική Σφενδάμη στην Πιερία υπόσχεται το γνωστό πια στους δρομείς αλλά και στους ποδηλάτες βουνού, Sfendami Mountain Festival 2011 που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Απριλίου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ δράσης που περιλαμβάνει αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινού ποδήλατου για όλες τις ηλικίες, σεμινάρια με αθλητικό (ποδηλατικό και τρεξιματικό) περιεχόμενο, αλλά και έκθεση αθλητικών ειδών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο