Τρέχοντας στη λίμνη

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Ιωαννίνων αγώνα δρόμου 30 χλμ. δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Share

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Ιωαννίνων αγώνα δρόμου 30 χλμ. δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Αφετηρία και τερματισμός είναι η Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο ενώ η διαδρομή των 30 χλμ, ασφάλτινη και επίπεδη. Από το 2010 έχει αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός με τους δρομείς να μην κινούνται αποκλειστικά στις δημόσιες οδούς περιμετρικά της Παμβώτιδας, αλλά σε μήκος 5 και πλέον χιλιομέτρων στον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο, παρακάμπτοντας έτσι την κεντρική οδό Κατσικά-Ανατολή. Σε όλο το μήκος της διαδρομής ισχύει αποκλεισμός κίνησης οχημάτων.

Eγγραφές
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως τις 7 Σεπτεμβρίου μέσω του παρακάτω συνδέσμου
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στην ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.gr στο τηλ. του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων 26510 – 25818 και στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ερχόμενη Κυριακή ο ημιμαραθώνιος του Αγρινίου
Την επόμενη Κυριακή διεξάγεται στο Αγρίνιο ο 4ος Ημιμαραθώνιος δρόμος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση που διοργανώνεται από τον τοπικό δήμο σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς, τα αθλητικά σωματεία ΓΕ Αγρινίου, ΑΟ Αγρινίου, Κόνδωρ ΠΑΣ Ιωνικός 80′, ΑΣ Δόξα Καινουργίου, Πρότυπος Αθλητική Ακαδημία υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δείτε την προκύρηξη.
IRONMAN 70.3 Vouliageni 2023: Άνοιγμα εγγραφών
Ο αγώνας επιστρέφει στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο