Τρέχοντας στη λίμνη

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Ιωαννίνων αγώνα δρόμου 30 χλμ. δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Share

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Ποσειδώνα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Νομαρχία Ιωαννίνων αγώνα δρόμου 30 χλμ. δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Αφετηρία και τερματισμός είναι η Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο ενώ η διαδρομή των 30 χλμ, ασφάλτινη και επίπεδη. Από το 2010 έχει αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός με τους δρομείς να μην κινούνται αποκλειστικά στις δημόσιες οδούς περιμετρικά της Παμβώτιδας, αλλά σε μήκος 5 και πλέον χιλιομέτρων στον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο, παρακάμπτοντας έτσι την κεντρική οδό Κατσικά-Ανατολή. Σε όλο το μήκος της διαδρομής ισχύει αποκλεισμός κίνησης οχημάτων.

Eγγραφές
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως τις 7 Σεπτεμβρίου μέσω του παρακάτω συνδέσμου
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στην ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.gr στο τηλ. του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων 26510 – 25818 και στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη Βιέννη ο Eliud Kipchoge για το INEOS 1:59 Challenge
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πολυσυζητημένο INEOS 1:59 Challenge
2nd Marathon’s Half Marathon
5-4-2015: Ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ), προκηρύσσει και διοργανώνει την Κυριακή 05 Απριλίου 2015 τον 2ο Αγώνα Ημιμαραθωνίου Δρόμου και παράλληλων δρόμων 10.000μ., 5000μ. και αγώνα 1000μ. για παιδιά, στον Μαραθώνα με την ονομασία «2nd Marathon’s Half Marathon».
5ος Διεθνής Ορεινός Αγώνας Ψηλορείτη Psiloritis Race
1-6-2014: H μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αγώνας Ψηλορείτη» διοργανώνει την Κυριακή 1 Ιουνίου ορεινό αγώνα με την ονομασία 5ος Διεθνής Ορεινός Αγώνας Ψηλορείτη Psiloritis Race. Φέτος το όριο των συμμετοχών θα είναι 250 αθλητές που θα επιλεχθούν βάσει κριτηρίων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο