4ος Αγώνας Δρόμου «Run the Theatre» – Aναβολή

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 ο αγώνας στην Μεγαλόπολη

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:
«Στην αναβολή του Run the Theatre 2020 και των παράλληλων δράσεων, που ήταν προγραμματισμένες για την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, προχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης.
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, αλλά και την επέκταση των γενικότερων περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19.
Πρόθεση της Ο.Ε. είναι η πραγματοποίηση της Διοργάνωσης σε διαφορετική ημερομηνία εάν οι τρέχουσες καταστάσεις το επιτρέπουν.
“Τις κρίσιμες αυτές στιγμές προέχει η προστασία της υγείας. Προς το παρόν μένουμε όλοι στο σπίτι, παραμένουμε υγιείς και δυνατοί”».

Ο αγώνας «Run the Theatre» θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 και πραγματοποιείτε με την συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και των τοπικών αθλητικών σωματείων στίβου (Α.Ο. Μεγαλόπολης και Γ.Σ. τα Λύκαια) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση της Οργανωτικής επιτροπής είναι η ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση της διοργάνωσης και η προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Μεγαλόπολης και του αρχαίου θεάτρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων του θεάτρου, την Αρχαιολογική υπηρεσία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και με την αιγίδα του σωματείου «Διάζωμα»,  να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση και να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης, αλλά και τον οδηγό επισκέπτη στις ομορφιές του Δήμου και της ορεινής Πελοποννήσου!

Οι on-line εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές Φεβρουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:  www.runthetheatre.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανθουσιώτικος Λαϊκός Δρόμος
9-7-2017: Αγώνας 6,5 χλμ. στην Ανθούσα
8ος Δρόμος της Σεμπρεβίβας
30-10-2016: Για μια ακόμη χρονιά στα όμορφα Κύθηρα διοργανώνεται αγώνας με την ονομασία “8ος Δρόμος της Σεμπρεβίβας”
6ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο