4ος Αγώνας Δρόμου «Run the Theatre» – Aναβολή

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 ο αγώνας στην Μεγαλόπολη

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:
«Στην αναβολή του Run the Theatre 2020 και των παράλληλων δράσεων, που ήταν προγραμματισμένες για την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, προχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης.
Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, αλλά και την επέκταση των γενικότερων περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19.
Πρόθεση της Ο.Ε. είναι η πραγματοποίηση της Διοργάνωσης σε διαφορετική ημερομηνία εάν οι τρέχουσες καταστάσεις το επιτρέπουν.
“Τις κρίσιμες αυτές στιγμές προέχει η προστασία της υγείας. Προς το παρόν μένουμε όλοι στο σπίτι, παραμένουμε υγιείς και δυνατοί”».

Ο αγώνας «Run the Theatre» θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 και πραγματοποιείτε με την συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και των τοπικών αθλητικών σωματείων στίβου (Α.Ο. Μεγαλόπολης και Γ.Σ. τα Λύκαια) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση της Οργανωτικής επιτροπής είναι η ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση της διοργάνωσης και η προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Μεγαλόπολης και του αρχαίου θεάτρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων του θεάτρου, την Αρχαιολογική υπηρεσία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και με την αιγίδα του σωματείου «Διάζωμα»,  να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή Διοργάνωση και να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης, αλλά και τον οδηγό επισκέπτη στις ομορφιές του Δήμου και της ορεινής Πελοποννήσου!

Οι on-line εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές Φεβρουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:  www.runthetheatre.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και η GU στον Αγώνα Δρόμου Υγείας!
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. οι περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύτιμη ενέργεια πριν από τον αγώνα με τη σφραγίδα της GU. Κι αυτό γιατί όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν στο πακέτο συμμετοχής τους ενεργειακά Gel της πασίγνωστης εταιρείας ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους πριν από τον αγώνα.
Σουλάτσο στο Κρανηπάτι
14-12-2014: Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά ορεινό αγώνα δρόμου.
4ος Μαραθώνιος Ρόδου - Roads to Rhodes Marathon 2017
9-4-2017: Ο Μαραθώνιος Ρόδου έρχεται ανανεωμένος με πολλές σημαντικές αλλαγές!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο