Μπλόκο Καλογρέζας

Στις 21 Μαρτίου ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ Ανατολή και τον Φυσιολατρικό όμιλο Νέας Ιωνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 1,500 μέτρων και 8 χιλιομέτρων.

Share

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Ιωνίας, ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας (Φ.Ο.Ν.Ι.) στις 21 Μαρτίου διοργανώνουν αγώνες δρόμου για άντρες και γυναίκες.

Οι αγώνες διοργανώνονται στα πλαίσια των 25ων Αγώνων Στίβου με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας».

Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, από τις 09:00 π.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας, (Εθν. Αντιστάσεως-Ν. Ιωνία).

Ο Λαϊκός Δρόμος περιλαμβάνει δύο (2) αγώνες δρόμου ελεύθερης συμμετοχής:

  1. ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.500 μ. (εντός και εκτός Σταδίου)
    για κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
  1. ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 8.000 μ. (εντός και εκτός Σταδίου)
    για κατηγορίες ανδρών και γυναικών.
Οι λεπτομέρειες για τους αγώνες (διαδρομές, κατηγορίες αθλητών κ.λ.π.) θα δημοσιευθούν στην επίσημη προκήρυξη των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από το Σούλι
Ο Δήμος Σουλίου και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα του Σουλίου, διοργάνωσαν αγώνα δρόμου 12 χλμ. σε βουνό, την Κυριακή 27 Μαϊου 2012.
7,5 χιλιόμετρα ο ανοιξιάτικος αγώνας με εκκίνηση και τερματισμό στη Πλατεία.
Ο Σύλλογος Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.) και ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης (Ο.Ν.Α.) του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνουν τον 6o ΓΥΡΟ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ (7,5 km) την Κυριακή 16 Μαΐου 2010. Ο αγώνας θα γίνει με ηλεκτρονική χρονομέτρηση (Chip)
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο