Ioannina Lake Run 2022

Ο αγώνας της λίμνης επιστρέφει

Share

Το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα ο αγαπημένος αγώνας Ioannina Lake Run 2022.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το “κλασικό” αγώνα των 30χλμ. γύρω από τη λίμνη (Γύρος λίμνης και δυναμικό βάδισμα), καθώς και παράλληλους αγώνες 10 & 5χλμ., αλλά και τονΠαραλίμνιο Δρόμο ΑμεΑ, και τον πρωτότυπο αγώνα «Μαμά – Καρότσι» και το Family Run.

Αξίζει να πούμε πως και φέτος ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για τους μεγάλους αγώνες του προγράμματος και πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης.

Μάλιστα, οι 300 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα κερδίσουν ένα συλλεκτικό δώρο.

Διαβάστε από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

Ο αγώνας με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα, ένας από τους ελάχιστους που συνέχισε την αδιάλειπτη πορεία του ακόμη και την περίοδο των αυστηρών περιορισμών λόγω κορωνοϊού, χάρη στη σχέση εμπιστοσύνης της διοργάνωσης με τους φορείς και τους δρομείς, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος μία από τις πρώτες επιλογές στο καλεντάρι των δρομέων μεγάλων αποστάσεων, αλλά και όσων αναζητούν τη συμμετοχή σε μια δρομική γιορτή με ξεχωριστό χρώμα και χαρακτήρα.

Οι προσδοκίες από τη φετινή διοργάνωση είναι μεγάλες, καθώς το Ioannina Lake Run επιστρέφει σε δεδομένα προ covid εποχής, με την επάνοδο στο πρόγραμμα του συνόλου των αγώνων, που πλαισιώνουν την κούρσα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα της ηπειρωτικής πρωτεύουσας.

Από την Παρασκευή 6 Μαΐου άνοιξαν οι εγγραφές για τους αγώνες των 30 χλμ., των 10 χλμ. και των 5 χλμ., ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ο τρόπος συμμετοχής στον Παραλίμνιο Δρόμο ΑμεΑ, στον πρωτότυπο αγώνα «Μαμά – Καρότσι» και στο Family Run. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί σύντομα και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Το ενδιαφέρον των δρομέων αναμένεται να είναι μεγάλο, καθώς τα προηγούμενα χρόνια αρκετοί στερήθηκαν τη δυνατότητα συμμετοχής, λόγω του πλαφόν στον αριθμό των συμμετεχόντων, κατά συνέπεια καλό θα είναι όσοι θέλουν να είναι παρόντες στη μεγάλη δρομική γιορτή των Ιωαννίνων να κάνουν έγκαιρα την εγγραφή τους.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από την αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα στο www.ioanninalakerun.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
27ος Δρόμος Κουδουμά
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Vavdos Trail Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
6ος ορεινός αγώνας Kissavos Marathon Race «Ευάγγελος Κουμπάρος» 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο