Πετυχημένος ο ημιμαραθώνιος “Pokka Coffee”

Με επιτυχία διεξήχθη ο ημιμαραθώνιος “Pokka Coffee” στις 31 Ιανουαρίου από το σωματείο δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου». Παράλληλα διεξήχθησαν και δρόμοι 5 και 2 χιλιομέτρων αλλά και ένας μικρότερος στα 600 μέτρα.

Share

Το Παγκύπριο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ και το Γ.Σ.Ζ. διοργάνωσαν τον 6ον Παγκύπριο και 16ον Ανοικτό ετήσιο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Pokka Coffee 21.098m και Διεθνείς Αγώνες Δρόμου 5Km -2Km – 600m την Κυριακή 31/01/2010

Οι αθλητές όλων των κατηγοριών τερμάτισαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στην αφετηρία του αγώνα βρέθηκαν πάνω απο 120 αθλητές και 80 εθελοντές στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι είναι υγεία και προσφορά.

Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Νίκου Νικολαίδη και του Υπουργού Υγείας κ. Χρίστου Πατσαλίδη, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).Ενώ ο Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee ήταν εγγεγραμμένος στην ΙΑΑF και AIMS.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των πρώην Αθλητών του Γ.Σ.Π. Άδωνη Θεοχαρίδη, Ιωάννη Φαραζή και Παναγιώτη Παναγίωτου . Εκ μέρους του ΓΣΠ παρών ήταν ο Βετεράνος αθλητής Βασίλης Χειμωνής. Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του και ο υπερμαραθωνοδρόμος Γίαννης Κούρος. Επίσης υπήρχε και αντιπροσωπία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών. Μετά από 15 χρόνια οι δύο πρόεδροι κ. Σωκράτης Σωκράτους και κ. Ελένη Σπερτσάτου υπόγραψαν συνέχιση της αδελφοποίησης.

Σε ομιλία του ο κ. Παντελής Κωνσταντίνου Διευθυντής της POKKA COFFEE και επίτιμο μέλος του Σωματείου Δρομέων ¨Περικλής Δημητρίου¨ ευχαρίστησε τους διοργανωτές και έστειλε το μήνυμα ότι θα είναι συνεχής αρωγός και μέγα χορηγός.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Σωκράτης Σωκράτους ευχαρίστησε τους αθλητές και τους εθελοντές παγκύπρια και πανελληνίως για τη συμμετοχή τους. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε το μέγα χορηγό POKKA COFFEE, τους εθελοντές ( Γυναικείο Όμιλο – ακαδημία νέων του Σωματείου – και τα παραρτήματα παγκύπρια Λευκωσία – Πάφος – Λεμεσός – Λάρνακα – Δάλι – Ψευδάς- Πιτσιλιά – Παραλίμνι – Θεσσαλονίκη – Αθήνα) και όσους στήριζαν την όλη εκδήλωση.

Για τη διοργάνωση των αγώνων βοήθησαν: Αστυνομία Κύπρου – Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών – Δήμος Λάρνακας – Ένωση Συντακτών Κύπρου – Ποδηλατοκίνηση – Πολιτική Άμυνα – Σύνδεσμος Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας (ΣΥΚΑΝΑ)- Εθνική Φρουρά – Υπουργείο Άμυνας- Υπουργείο Υγείας (Ιατρικές Υπηρεσίες) – Γ.Σ.Π. – Κοινοτική Αστυνόμευση Κιτίου – Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού – Motoriderf Clup Larnaka – Ομάδα Εθελοντών ΣΙΑ – Σχολή Χορού Καροτσέρι – Fit & Fun – Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) – Περιοδικό Runners – ΕΛΔΥΚ – Αθλητικό Σωματείο ΔΥΝΑΜΟ Περβολιών – Δημοτικός Όμιλος Ποδηλάτου Ιδαλίου – Άγιος Μνάσων Ποδηλατικός Όμιλος, Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού – Ακαδημία Ποδηλασίας – by sports organizers, Αθλητιατρική Εταιρεία Κύπρου (ΑΕΚ) – ΚΟΤ Love Cyprus – Δημοσιογραφικό χωριό Περβόλια – Κέντρο Νεότητας Αγρού – Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.
Οι αθλητές εκτός από τα έπαθλα στις κατηγορίες πήραν και χρηματικά έπαθλα στον Ημιμαραθώνιο Pokka Coffee.στην γενική κατάταξη και στις κατηγορίες.

Οι ομάδες τιμήθηκαν για την συμμετοχή τους και για την εθελοντική τους βοήθεια. Ο Ημιμαραθώνιος POKKA COFFEE εντάσσεται στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα της ΚΟΕΑΣ και οι αθλητές των συλλόγων βαθμολογήθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας»
18-10-2015: Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, ο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά, τον καθιερωμένο τους αγώνα ορεινού δρόμου στο δάσος της Δυτικής Πάρνηθας.
7ος Αγώνας Δρόμου 10 & 6χλμ. Λίμνης Μπελέτσι - Ακύρωση
Ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Γύρο Δάφνης
Άρχισαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Γύρου Δάφνης – Υμηττού με την ονομασία Day Run που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο