Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υπεραπόστασης

Στις 6 Μαρτίου διεξάγεται ο 6ος αγώνας 100 χιλιομέτρων στο Μαραθώνα. Ο αγώνας αποτελεί παράλληλα και Πανελληνιο Πρωτάθλημα Υπεραπόστασης.

Share

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Δυτικής Αττικής και τελεί υπο την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του Δήμου Μαραθώνα.

Η εκκίνηση θα βρίσκεται στο σημείο που γίνεται και η εκκίνηση του κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας και δίδεται στις 7 το πρωί.

Θα υπάρχουν οκτώ (8) σημεία υποστήριξης των αθλητών με νερά ισοτονικά κ.λ.π.

Θα υπάρχουν μετάλλια και διπλώματα-ενθύμια για όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε στις Διευθύνσεις του Συλλόγου Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Δυτικής Αττικής με το Ταχυδρομείο ή με το fax στο 210 5317826 ή 210 5900.685 ή Ηλεκτρονικά: [email protected] έως 3 Μαρτίου 2010.

Περισσότερες ληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.eoslmay.gr/100km-2009.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Ανδόρρα τα μέλη του VFT
Στην Ανδόρρα και στον αγώνα απόστασης 189 χλμ. “Ronda Dels Cims Ultra Trail 2013” παραβρέθηκαν μέλη της επιτροπής αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου για να συμπαρασταθούν στον Μιχάλη Παπαδόπουλο, τεχνικού διευθυντή του VFT και δρομέα, αλλά και σε άλλους Έλληνες αθλητές που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα του Παρθένου Δάσους. Δείτε περισσότερα
Αγώνας μνήμης
Το Σάββατο 11/7 θα διεξαχθεί ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας “Γεώργιος Κωστάκος” ώστε να αποδοθεί φόρος τιμής στον αθλητή της ενόργανης γυμναστικής και βαλκανιονίκη Γεώργιο Κωστάκο.
20ος ΛαΪκός Αγώνας Δρόμου Νεάπολης Αγρινίου 10.000 μ.
15-6-2014: Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου και ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου διοργανώνουν τον 20ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης Αγρινίου απόστασης 10.000 μ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο