Μπόγκοτς και Συκοπετή νικητές στο Βέρμιο

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο αγώνας δρόμου: «3ος Ημιμαραθώνιος Βερμίου» στη Νάουσα με νικητές τους Μπόγκοτς και Συκοπετή.

Share

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο αγώνας δρόμου: «3ος Ημιμαραθώνιος Βερμίου» στη Νάουσα.
Στην μεγάλη απόσταση των 23 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Γιάτσεκ Μπόγκοτς με 1:52:06. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Ευάγγελος Νούλας με 1:58:00 και στην τρίτη θέση ο Βασίλειος Τσανταρλιώτης με 2:05:20.
Στις γυναίκες την πρώτη θέση έλαβε η Βάσω Συκοπετή με 2:38:07 ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν αντίστοιχα οι Ελένη Καλλία με 2:39:42 και η Αναστασία Ελευθεριάδου με 2:46:44.
Στη μικρή απόσταση των 8 χλμ. πρώτος τερμάτιση ο Tom Parts με 39:43, δεύτερος ο Αθανάσιος Τσιώτας με 41:15 και στην τρίτη θέση ο Βασίλειος Τσολάκης με 43:25 ενώ η πρώτη γυναίκα ήταν η Χριστίνα Μπογιατζή με 43:28.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:260:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο... τρέξιμο και η Λευκάδα
Πρασίνισε η Λευκάδα την Κυριακή αφού ο 3ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος έδωσε το δικό του χρώμα στο όμορφο νησί του Ιονίου. 300 περίπου δρομείς στον ημιμαραθώνιο κι ακόμα 323 στα 5 χλμ. αλλά και δεκάδες παιδιά έλαβαν μέρος στους αγώνες του προγράμματος της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά. Νικητής του μεγάλου αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσιόκος με 1:18:09 και στις γυναίκες η Χάιντι Διακομοπούλου με 1:27:52. Δείτε τα αποτελέσματα.
Με στόχο την μαζική προσέλευση
Ο 5ος Παγκύπριος και 15ος Ανοιχτός Ετήσιος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Pokka Coffee συγκέντρωσε πέρυσι έναν αριθμό δρομέων που αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα. Φέτος το Σωματείο Δρομέων Κύπρου “Περικλής Δημητρίου” φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή του επιτυχία και να προσελκύσει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό δρομέων.
Δίαθλο στην Κέρκυρα
Το πρώτο Δίαθλο Ανωμάλου δρόμου “Λίμνη Αντινιώτη” θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τον αγώνα και τις δηλώσεις συμμετοχής.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο