Ανακαλύψτε τα όριά σας

O 2oς αγώνας της σειράς κατεβαίνει Πελοπόννησο με την Καρδαμύλη Μεσσηνίας να υποδέχεται τους συμμετέχοντες του κυπέλλου στις 27 & 28 Μαρτίου.

Share

O 2oς αγώνας στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Μαρτίου όπου την πρώτη ημέρα θα διεξαχθεί το ορεινό τρέξιμο και τη δεύτερη ημέρα η ορεινή ποδηλασία. Οι αθλητές συλλέγουν πόντους συμμετέχοντας και στα δύο αθλήματα αλλά και στο καθένα ξεχωριστά. Νικητής του κυπέλλου είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και στους εφτά αγώνες της σειράς.

Σύντομα θα ανακοινωθούν στο www.outsports.gr οι τελικές αποστάσεις αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8α Διδασκάλεια 2017
13-5-2017: Για 8η φορά θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου με την ονομασία “Διδασκάλεια”.
14th Virgin Forest Trail
Ορεινοί αγώνες στο Παρανέστι
Τους τα χάλασε ο καιρός!
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της 2η Αγωνιστικής Διάσχισης Ζήρειας δεν επέτρεψαν στο σύνολο των δρομέων που έλαβαν μέρος να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Έτσι μόνο τέσσερις από αυτούς κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους με πρώτο τον Αλέξανδρο Καμπουρόπουλο σε 5:15 και δεύτερο τον Σλάβεκ Μάτρας. Δείτε το μήνυμα της διοργάνωσης και τα αποτελέσματα ως το 8ο χλμ.
Back to Top