Ανακαλύψτε τα όριά σας

O 2oς αγώνας της σειράς κατεβαίνει Πελοπόννησο με την Καρδαμύλη Μεσσηνίας να υποδέχεται τους συμμετέχοντες του κυπέλλου στις 27 & 28 Μαρτίου.

FacebookTwitterEmailShare

O 2oς αγώνας στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Μαρτίου όπου την πρώτη ημέρα θα διεξαχθεί το ορεινό τρέξιμο και τη δεύτερη ημέρα η ορεινή ποδηλασία. Οι αθλητές συλλέγουν πόντους συμμετέχοντας και στα δύο αθλήματα αλλά και στο καθένα ξεχωριστά. Νικητής του κυπέλλου είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και στους εφτά αγώνες της σειράς.

Σύντομα θα ανακοινωθούν στο www.outsports.gr οι τελικές αποστάσεις αλλά και πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1-4-2012: Μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να ήταν στραμμένα στο μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως την Κυριακή είχαμε έναν ακόμα αγώνα μαραθώνιας απόστασης στη Μεσσήνη. Ο αγώνας που έγινε για 7η φορά ήταν αρκετά πετυχημένος ενώ έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 δρομείς στο μαραθώνιο όπου νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Καλομοίρης με 2:39:21 και άλλοι 181 στον αγώνα των 10 χλμ. που έγινε μέσα στην μεσσηνιακή πόλη.
3-6-2018: Αγώνες 40 & 20 χλμ. στο Μέτσοβο
8-3-2015: Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίλογος Κέρκυρας υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑΥ διοργανώνει αγώνα υπεαπόστασης στην Κέρκυρα.
Back to Top