Folegandros Chora Races

28-6-2014: Το Γυμνάσιο ΤΛ Φολέγανδρου διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιουνίου αγώνες δρόμου από 3,5 – 12 χλμ. με την ονομασία Folegandros Chora Races 2014.

Share

Το Γυμνάσιο ΤΛ Φολέγανδρου διοργανώνει το Σάββατο 28 Ιουνίου αγώνες δρόμου με την ονομασία Folegandros Chora Races 2014.

Ακολουθούν οι πληροφορίες των αγώνων:

ΤΟΠΟΣ: Φολέγανδρος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19:30, 20:00
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
1. Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Extreme 12 χλμ.
Γυναικών, Ανδρών
Εκκίνηση Καραβοστάσης (λιμάνι), 19:30
 
Λεπτομέρειες
Εκκίνηση από τον Καραβοστάση (λιμάνι), ανεβαίνοντας προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζοντας ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη στροφή για Αγκάλη (Άνω Μεριά) και μετά επιστροφή από την ίδια διαδρομή κατεβαίνοντας με τερματισμό στη Χώρα. Οι ανηφόρες προς την Άνω Μεριά είναι αληθινή πρόκληση, με κομμάτια της διαδρομής σε 10% κλίση.
 
2. Αγώνας Δρόμου Φολέγανδρος Χώρα Light 4,2 χλμ
Γυναικών, Ανδρών,
Εκκίνηση Στροφή Αγκάλης, 20:00
 
3. Παιδικός Αγώνας Δρόμου 3,5 χλμ
Αγοριών, κοριτσιών
Εκκίνηση Στροφή Αγκάλης, 20:00
 
Λεπτομέρειες
Εκκίνηση από τη στροφή της Αγκάλης (Άνω Μεριά) κατεβαίνοντας για τερματισμό στη Χώρα.
 
Καλύτερη Ομάδα
Αν είσαστε τουλάχιστον 3 άτομα, μπορείτε να εγγραφείτε για την ομαδική κατάταξη. Το άθροισμα του χρόνου προσθέτεται και η γρηγορότερη ομάδα κερδίζει. Εγγραφείτε με την ομάδα σας για τον Extreme (12 χλμ) ή τον Light (4,2 χλμ)
 
Εγγραφές
Στο Τουριστικό πρακτορείο δίπλα στη αφετηρία των λεωφορείων, στην πλατεία της Πούντας, στη Χώρα, καθημερινά 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και με δική σας ευθύνη.
 
Τελετή Απονομής
Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων. Μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής προς όλους.
 
Για Περισσότερες πληροφορίες στείλτε e mail : [email protected]
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Οχυρού Νυμφαίας 32 km Tuvunu
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Greece Race for the Cure 2016
25-9-2016: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure διοργανώνει συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο με την ονομασία Greece Race for the Cure.
Avantas Mountain Running - Αναβολή
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο