1ος Αγώνας Δρόμου «Γρηγόρης Λαμπράκης»

19-10-2014: Ο Σ.ΔΡΟ.ΚΟ.ΝΙ.ΚΕΡ και οι επιτροπές Ειρήνης Νίκαιας, Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, πραγματοποιούν στις 19 Οκτωβρίου 2014, αγώνα δρόμου στην μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Share

Ο Σ.ΔΡΟ.ΚΟ.ΝΙ.ΚΕΡ (Σύλλογος  Δρομέων Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου) και οι επιτροπές Ειρήνης Νίκαιας, Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, πραγματοποιούν στις 19 Οκτωβρίου 2014, αγώνα δρόμου στην μνήμη του αγωνιστή  και μάρτυρα της Ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη, 51 χρόνια μετά τη δολοφονία του.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει αποστάσεις 5 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά. Θα γίνει κατά μήκος της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη, με αφετηρία και τερματισμο την Πλατεία Σπάθας.
Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 9:30 π.μ. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η διαδρομή του αγώνα είναι:
Πλατεία Σπάθας με κατεύθυνση προς Κερατσίνη (αναστροφή στο ύψος του Σκλαβενίτη)
Ο Τερματισμός 5χλμ Πλατεία Σπάθας. Συνεχίζεται η διαδρομή για τα 10 χλμ. με αναστροφή στος ύψος του γηπέδου της «Προοδευτικής» και τερματισμός  Πλατεία Σπάθας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
6973506483 Τουμανίδης Δημήτρης
6932556466 Παπαγεωργίου Γεώργιος

και μέχρι και 1 ώρα πριν τον αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ζαγόρι "ξαναχτυπά"
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας στα Ζαγόρια έρχεται να ταράξει τα αγωνιστικά νερά στο ορεινό τρέξιμο. Αυτή τη φορά παρουσιάζεται, όπως φανερώνει και το νέο του όνομα “The North Face Zagori Mountain Running”, με έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο, φιλοδοξώντας να χαρίσει ακόμα εντονότερες αγωνιστικές εμπειρίες. Η THE NORTH FACE θα σταθεί δίπλα σε αθλητές και εθελοντές της διοργάνωσης στους αγώνες των 50Κ, των 25Κ και των 10Κ.
Αγώνας ζωντάνιας και ομορφιάς
Πλημμύρησε γυναίκες η παραλιακή οδός από το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο μέχρι και το Σ.Ε.Φ. στο πλαίσιο του 1ου Αγώνα Δρόμου Γυναικών, που διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.
3ο Santa Run
4-12-2016: Αγώνας με άρωμα Χριστουγέννων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο