1ος Αγώνας Δρόμου «Γρηγόρης Λαμπράκης»

19-10-2014: Ο Σ.ΔΡΟ.ΚΟ.ΝΙ.ΚΕΡ και οι επιτροπές Ειρήνης Νίκαιας, Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, πραγματοποιούν στις 19 Οκτωβρίου 2014, αγώνα δρόμου στην μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Share

Ο Σ.ΔΡΟ.ΚΟ.ΝΙ.ΚΕΡ (Σύλλογος  Δρομέων Κορυδαλλού, Νίκαιας, Κερατσινίου) και οι επιτροπές Ειρήνης Νίκαιας, Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, πραγματοποιούν στις 19 Οκτωβρίου 2014, αγώνα δρόμου στην μνήμη του αγωνιστή  και μάρτυρα της Ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη, 51 χρόνια μετά τη δολοφονία του.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει αποστάσεις 5 χλμ., 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά. Θα γίνει κατά μήκος της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη, με αφετηρία και τερματισμο την Πλατεία Σπάθας.
Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 9:30 π.μ. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η διαδρομή του αγώνα είναι:
Πλατεία Σπάθας με κατεύθυνση προς Κερατσίνη (αναστροφή στο ύψος του Σκλαβενίτη)
Ο Τερματισμός 5χλμ Πλατεία Σπάθας. Συνεχίζεται η διαδρομή για τα 10 χλμ. με αναστροφή στος ύψος του γηπέδου της «Προοδευτικής» και τερματισμός  Πλατεία Σπάθας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
6973506483 Τουμανίδης Δημήτρης
6932556466 Παπαγεωργίου Γεώργιος

και μέχρι και 1 ώρα πριν τον αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα.

Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Corfu Mountain Trail 2022
Αγώνες βουνού στην Κέρκυρα
Νυχτερινός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Πάρνηθα
Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 3oς αγώνας της σειράς Πάρνηθα Adventure Cup στην Πάρνηθα. Πρόκειται για νυχτερινό αγώνα 23 χλμ. που διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Αχαρνών και απευθύνεται στους φίλους του ορεινού τρεξίματος. H σειρά αποτελείται από πέντε αγώνες και έχει βασικό σκοπό, να διαδώσει την ορεινή ποδηλασία, το ορεινό τρέξιμο και τον προσανατολισμό.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο