2ο Olympic Health Run

Δείτε τις πληροφορίες

Share
Olympic Health Run

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 2ο Olympic Health Run.

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δ.Σ.  του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό «ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ».

Περισσότερες πληροφορίες και online εγγραφή στο www.olympichealthrun.gr

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Μετά την επιτυχία του 1ου Olympic Health Run 2021, αφιερωμένου στη μάχη κατά του καρκίνου και των καρδιαγγειακών παθήσεων, έρχεται το 2nd Olympic Health Run, αυτή τη φορά με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παιδικό καρκίνο.

Αυτό που για κάποιους μπορεί να είναι το πιο άσχημο όνειρο για κάποιους άλλους αποτελεί μία οδυνηρή πραγματικότητα όπου εναλλάσσονται η αισιοδοξία με την απόγνωση, ο πόνος με το χαμόγελο και οι ιατρικές επιτυχίες με τις απρόσμενες επιπλοκές.

Το 2nd Olympic Health Run φιλοδοξεί να επιστήσει την προσοχή επίσημων φορέων από διάφορους χώρους αλλά και του ευρύτερου κοινού στις ανυπέρβλητες ελλείψεις που αντιμάχονται την προσπάθεια ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού αλλά κυρίως των γονιών και των μικρών ηρώων που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον παιδικό καρκίνο. Ακόμη περισσότερο, η φετινή διοργάνωση έχει στόχο να εμφυσήσει σε όλους την πίστη σε μία μόνιμη θεραπεία που οδηγεί σε έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δεν φοβάται πια!

Το 2nd Olympic Health Run  είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Η Πίστη» και της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας.

Ο αγώνας τρεξίματος θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20ος Olympus Marathon
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» - bwin
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο