Τρέξτε στα ψηλά

Την ευκαιρία να κινηθούν στους Δρόμους του βασιλιά Αθάμα θα έχουν οι συμμετέχοντες της Αθαμάνιος Διαδρομής στην περιοχή των σημερινών Τζουμέρκων, ή όπως λέγονται αλλιώς Αθαμανικά Όροι από το μυθικό βασιλιά που έδωσε το όνομά του στην περιοχή.

Share

O Δήμος Αθαμανίας του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του αντίστοιχου δήμου διοργανώνουν την Τρίτη 11 Αυγούστου τον αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή».
Ο Δήμος Αθαμανίας εκτείνεται στους πρόποδες των σημερινών Τζουμέρκων τα οποία πήραν το όνομα Αθαμανικά Όροι από τον μυθικό βασιλιά Αθάμα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 6 μ.μ. στο Δ.Δ Αθαμανίου (υψόμετρο 840 μ.) και οι δρομείς αφού καλύψουν τη διαδρομή των 12 χλμ. θα τερματίσουν στο Δ.Δ Τετρακώμου (υψόμετρο 840 μ.) ενώ το μέγιστο υψόμετρο κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι 1050 μ.
Στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων στους 3 πρώτους άνδρες και γυναίκες της γενικής κατάταξης, κύπελλο στον πρώτο νικητή και νικήτρια και αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ η δεξίωση που θα δοθεί στο χώρο του τερματισμού θα κλείσει και τις εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 6948603400 και 6974125719 Κ. Κοτσιάνης.
Δηλώσεις θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την έναρξή του.

Σημ.: Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης ή διαμονής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Stymphalia Lake Run 2017
28-5-2017: Ημιμαραθώνιος αλλά και αγώνες 5&10χλμ. στην περιοχή της Στυμφαλίας
3ος Εύκλειος Αγώνας Νότιου Υμηττού
11-2-2018: Αγώνες 21, 15 & 8,5 χλμ. στον Υμηττό
Σε μια προσπάθεια να αναδείξει και να επιβραβεύσει, με κάθε τρόπο, την προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ και τη συμβολή – ρόλο του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας γενικότερα, το Σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού συνδιοργανώνουν, τον 4ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου υπό τον διακριτικό τίτλο ¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ¨.
Back to Top