Τρέξτε στα ψηλά

Την ευκαιρία να κινηθούν στους Δρόμους του βασιλιά Αθάμα θα έχουν οι συμμετέχοντες της Αθαμάνιος Διαδρομής στην περιοχή των σημερινών Τζουμέρκων, ή όπως λέγονται αλλιώς Αθαμανικά Όροι από το μυθικό βασιλιά που έδωσε το όνομά του στην περιοχή.

Share

O Δήμος Αθαμανίας του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του αντίστοιχου δήμου διοργανώνουν την Τρίτη 11 Αυγούστου τον αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή».
Ο Δήμος Αθαμανίας εκτείνεται στους πρόποδες των σημερινών Τζουμέρκων τα οποία πήραν το όνομα Αθαμανικά Όροι από τον μυθικό βασιλιά Αθάμα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 6 μ.μ. στο Δ.Δ Αθαμανίου (υψόμετρο 840 μ.) και οι δρομείς αφού καλύψουν τη διαδρομή των 12 χλμ. θα τερματίσουν στο Δ.Δ Τετρακώμου (υψόμετρο 840 μ.) ενώ το μέγιστο υψόμετρο κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι 1050 μ.
Στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων στους 3 πρώτους άνδρες και γυναίκες της γενικής κατάταξης, κύπελλο στον πρώτο νικητή και νικήτρια και αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ η δεξίωση που θα δοθεί στο χώρο του τερματισμού θα κλείσει και τις εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 6948603400 και 6974125719 Κ. Κοτσιάνης.
Δηλώσεις θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την έναρξή του.

Σημ.: Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης ή διαμονής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλοκαιρινός ημιμαραθώνιος στην Αίγινα
Mε αρκετά μεγάλη συμμετοχή παρά την πολύ έντονη ζέστη που επικρατούσε έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην Αϊγινα ο αγώνας δρόμου “Γιώργος Κωστάκος” μήκους 16 χλμ. Στον αγώνα που ξεκινούσε και τερμάτισε στην Αγία Μαρίνα έλαβαν μέρος 101 δρομείς με τους 96 από αυτούς να τερματίζουν αλλά και 22 περιπατητές. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Ογκένι Ταφέσε στους άνδρες και η Φιλίππα Πουλίδου στις γυναίκες.
Γέμισε και πάλι δρομείς το Ελληνικό
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πάνω από 140 δρομείς ο 2ος Αγώνας Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού απόστασης 10 χλμ. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος με 36:32 ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα με 45:01. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
6ος Αγώνας Δρόμου "Τρέχω για την Κατερίνη"
8-10-2017: Αγώνες δρόμου στην Κατερίνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο