Τρέξτε στα ψηλά

Την ευκαιρία να κινηθούν στους Δρόμους του βασιλιά Αθάμα θα έχουν οι συμμετέχοντες της Αθαμάνιος Διαδρομής στην περιοχή των σημερινών Τζουμέρκων, ή όπως λέγονται αλλιώς Αθαμανικά Όροι από το μυθικό βασιλιά που έδωσε το όνομά του στην περιοχή.

Share

O Δήμος Αθαμανίας του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του αντίστοιχου δήμου διοργανώνουν την Τρίτη 11 Αυγούστου τον αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή».
Ο Δήμος Αθαμανίας εκτείνεται στους πρόποδες των σημερινών Τζουμέρκων τα οποία πήραν το όνομα Αθαμανικά Όροι από τον μυθικό βασιλιά Αθάμα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 6 μ.μ. στο Δ.Δ Αθαμανίου (υψόμετρο 840 μ.) και οι δρομείς αφού καλύψουν τη διαδρομή των 12 χλμ. θα τερματίσουν στο Δ.Δ Τετρακώμου (υψόμετρο 840 μ.) ενώ το μέγιστο υψόμετρο κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι 1050 μ.
Στο τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων στους 3 πρώτους άνδρες και γυναίκες της γενικής κατάταξης, κύπελλο στον πρώτο νικητή και νικήτρια και αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ η δεξίωση που θα δοθεί στο χώρο του τερματισμού θα κλείσει και τις εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.: 6948603400 και 6974125719 Κ. Κοτσιάνης.
Δηλώσεις θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την έναρξή του.

Σημ.: Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης ή διαμονής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2022 - Νέα ημερομηνία
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Θεοδωρακάκος και Πουλίδου νικητές στον Υμηττό
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο Αγώνας Βουνού Υμηττού με τη συμμετοχή 580 περίπου δρομέων να κάνουν “πέρασμα” 20 χλμ. από τα μονοπάτια του αθηναϊκού βουνού. Νικητής για μία ακόμα φορά αναδείχθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος της Salomon με 1:21:23, ενώ η Φίλίππα Πουλίδου επικράτησε στις γυναίκες με 1:40:24. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο