Αγώνας στη σκιά του Ταυγέτου

Αγώνα στη μνήμη του Νικηφόρου Βρεττάκου με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Δυτικής Αττικής «Απόλλων» με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών και των τοπικών αθλητικών σωματείων στις 4 Αυγούστου στις Κροκεές.

Share

Βρεττάκεια 2012 – Στη σκιά του Ταυγέτου
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου μας ποιητή Νικηφόρου Βρεττάκου και την ανακήρυξη του έτους 2012 ως «Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου», ο Σύλλογος Δρομέων Δυτικής Αττικής «Απόλλων» με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών και των τοπικών αθλητικών σωματείων προκηρύσσει λαϊκό αγώνα δρόμου 18.600 μ. με την επωνυμία «Βρεττάκεια 2012 – Στη σκιά του Ταϋγετου».

Ο αγώνας θα προαγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου 2012 –επέτειος θανάτου του Νικηφόρου Βρεττάκου- και οι αθλητές θα διανύσουν την απόσταση Κροκεές-Λάγιο-Κροκεές, μήκους 18.600μ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία των Κροκεών (προτομή Νικηφόρου Βρεττάκου) στις 18.00.
Ο αγώνας θα γίνει όλος σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο ήπιας κυκλοφορίας και θα έχει 5 (πέντε) σταθμούς ανεφοδιασμού, ενώ θα υπάρχει χιλιομέτρηση σε κάθε χιλιόμετρο. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Το όριο τερματισμού θα είναι 3 ώρες (μέχρι τις 21.00). Θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες ενώ θα δοθούν σε όλους μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα. Μετά τις βραβεύσεις θα πραγματοποιηθεί δεξίωση και θα δοθεί συναυλία στην κεντρική πλατεία του χωριού Κροκεές προς τιμήν των διαγωνιζόμενων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν σε λίγες εβδομάδες και θα πραγματοποιούνται μέσω δικτυακού τόπου που σύντομα θα ανακοινωθεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: [email protected] και στο τηλ. 6936 853165 (Γορανίτης Παύλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
34ος Βαρτζάκειος Δρόμος
Δείτε τελευταία νέα από τον αγώνα
Το 20άρι της άνοιξης
Το αγαπημένο 20άρι της Αθήνας επιστρέφει και φέτος τη δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου για να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν σε μία εύκολη διαδρομή και μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Ο αγώνας επιφυλάσει πολλές εκπλήξεις για όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν καθώς θα είναι η 35η φορά που διοργανώνεται και η ατμόσφαιρα θα είναι εορταστική όπως αρμόζει στην ιστορία του μακροβιότερου αγώνα δρόμου της χώρας μας. Στις 11 Μαρτίου 2012 ο ΣΔΥ Αθηνών και το RUNNER θα σας περιμένουν στον κορυφαίο αγώνα της άνοιξης.
Kos City Run 2018
27-10-2018: Αγώνες 5, 10 & 20 χλμ. στην Κω
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο