Ο επιμένων… δυτικά

Ένας αγώνας που αντέχει στο χρόνο και παραδοσιακά συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των ελλήνων δρομέων αντοχής. Ο ημιμαραθώνιος της δυτικής Ελλάδας με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ.

Share

Μετράει ήδη 11 χρόνια ζωής. Ο λόγος για τον Άκτιο Δρόμο απόστασης 21.098 μ. που διεξάγεται την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Άκτιο-Βόνιτσα και διοργανώνεται από τον Δήμο Ανακτορίου σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς.
Στον αγώνα αυτό από τις πρώτες κιόλας διοργανώσεις υπήρχαν μεγάλα χρηματικά έπαθλα τα οποία αποτελούσαν σημαντικό κίνητρο για την συμμετοχή των καλύτερων δρομέων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Πολιά, Χαραμή, Κανελλόπουλο, Ζάχο, Κόκοτο, Ζάραγκα, Παπαντώνη, Αμπατζίδου, Γαζέα, Σούμα, δρομείς που στο παρελθόν έδωσαν αίγλη στον εν λόγω αγώνα.
Έτσι και φέτος ως ένα επιπλέον κίνητρο η οργανωτική επιτροπή έχει ορίσει εκτός από κύπελλα και διπλώματα και χρηματικά έπαθλα για τους 6 πρώτους άντρες και γυναίκες αθλητές αλλά και για τον πρώτο αθλητή δημότη του Δήμου Ανακτορίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό υγείας το οποίο να έχει εκδοθεί από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από ιατρούς που έχουν σχέση με το Δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://users.otenet.gr/~pkda/greek/aktiosdromos2008.htm και στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχουμε πιο γρήγορα... από τη σκιά του!
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το φετινού Greece Race for the Cure από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»  σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την έγκριση της Susan G. Komen for the Cure.
5ος Πτώιος Αγώνας Δρόμου
18-10-2015: Ο Σύνδεσμος Λαογραφικού-Ιστορικού Μουσείου Ακραίφνιου θα πραγματοποιήσει τον 5ο Πτώιο Αγώνα Δρόμου στην Βοιωτία.
3ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου
14-10-2018: Ημιμαραθώνιος στο Μεσολόγγι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο