Ο επιμένων… δυτικά

Ένας αγώνας που αντέχει στο χρόνο και παραδοσιακά συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των ελλήνων δρομέων αντοχής. Ο ημιμαραθώνιος της δυτικής Ελλάδας με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ.

Share

Μετράει ήδη 11 χρόνια ζωής. Ο λόγος για τον Άκτιο Δρόμο απόστασης 21.098 μ. που διεξάγεται την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Άκτιο-Βόνιτσα και διοργανώνεται από τον Δήμο Ανακτορίου σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς.
Στον αγώνα αυτό από τις πρώτες κιόλας διοργανώσεις υπήρχαν μεγάλα χρηματικά έπαθλα τα οποία αποτελούσαν σημαντικό κίνητρο για την συμμετοχή των καλύτερων δρομέων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Πολιά, Χαραμή, Κανελλόπουλο, Ζάχο, Κόκοτο, Ζάραγκα, Παπαντώνη, Αμπατζίδου, Γαζέα, Σούμα, δρομείς που στο παρελθόν έδωσαν αίγλη στον εν λόγω αγώνα.
Έτσι και φέτος ως ένα επιπλέον κίνητρο η οργανωτική επιτροπή έχει ορίσει εκτός από κύπελλα και διπλώματα και χρηματικά έπαθλα για τους 6 πρώτους άντρες και γυναίκες αθλητές αλλά και για τον πρώτο αθλητή δημότη του Δήμου Ανακτορίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό υγείας το οποίο να έχει εκδοθεί από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από ιατρούς που έχουν σχέση με το Δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://users.otenet.gr/~pkda/greek/aktiosdromos2008.htm και στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ιστορικό Σπάρταθλο!
Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του κόσμου με παγκόσμια απήχηση, το Σπάρταθλον, πραγματοποιείται και φέτος για 31η χρονιά. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 7 το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στην Ακρόπολη μπροστά από το Ηρώδειο με περισσότερους από 350 δρομείς να ξεκινούν ένα ταξίδι 246 χλμ.
23-4-2017: Αγώνες 24,5 & 12 χλμ. στο Στρατονικό Όρος
3o Yedi Kule Conquest 2017
11-6-2017: Αγώνας 6 χλμ. στο Yedi Kule
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο