Ο επιμένων… δυτικά

Ένας αγώνας που αντέχει στο χρόνο και παραδοσιακά συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των ελλήνων δρομέων αντοχής. Ο ημιμαραθώνιος της δυτικής Ελλάδας με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ.

Share

Μετράει ήδη 11 χρόνια ζωής. Ο λόγος για τον Άκτιο Δρόμο απόστασης 21.098 μ. που διεξάγεται την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Άκτιο-Βόνιτσα και διοργανώνεται από τον Δήμο Ανακτορίου σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς.
Στον αγώνα αυτό από τις πρώτες κιόλας διοργανώσεις υπήρχαν μεγάλα χρηματικά έπαθλα τα οποία αποτελούσαν σημαντικό κίνητρο για την συμμετοχή των καλύτερων δρομέων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Πολιά, Χαραμή, Κανελλόπουλο, Ζάχο, Κόκοτο, Ζάραγκα, Παπαντώνη, Αμπατζίδου, Γαζέα, Σούμα, δρομείς που στο παρελθόν έδωσαν αίγλη στον εν λόγω αγώνα.
Έτσι και φέτος ως ένα επιπλέον κίνητρο η οργανωτική επιτροπή έχει ορίσει εκτός από κύπελλα και διπλώματα και χρηματικά έπαθλα για τους 6 πρώτους άντρες και γυναίκες αθλητές αλλά και για τον πρώτο αθλητή δημότη του Δήμου Ανακτορίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό υγείας το οποίο να έχει εκδοθεί από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από ιατρούς που έχουν σχέση με το Δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: http://users.otenet.gr/~pkda/greek/aktiosdromos2008.htm και στο e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από το Σούλι
Ο Δήμος Σουλίου και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα του Σουλίου, διοργάνωσαν αγώνα δρόμου 12 χλμ. σε βουνό, την Κυριακή 27 Μαϊου 2012.
10ο Spetses mini Marathon - Ακύρωση
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες των Σπετσών
10ος Παλαιολόγειος Δρόμος
28-5-2016: Ο Δήμος Σπάρτης & ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης διοργανώνουν τον 10ο Παλαιολόγειο Δρόμο στα πλαίσια του εορτασμού των Παλαιολογείων 2016.
Back to Top