Lailias Night Trail

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νυχτερινό αγώνα

Share
Lailias Night Trail Logo

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 6 Ιουνίου οι εγγραφές για τον νυχτερινό αγώνα Lailias Night Trail. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Lailias Night Trail – Έναρξη εγγραφών

Αγαπητοί φίλοι του ορεινού τρεξίματος,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου, ανοίγει η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχών για τον 1ο αγώνα νυχτερινού ορεινού τρεξίματος Lailias Night Trail, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου (ώρα έναρξης 20:30 μ.μ.) στον μοναδικής ομορφιάς καταπράσινο ορεινό όγκο του Λαϊλιά Σερρών με αφετηρία και σημείο τερματισμού το χιονοδρομικό του κέντρο.

Η διαδρομή έχει μήκος 17km έχει λάβει πιστοποίηση από την ITRA και  αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από μονοπάτια και πολύ λιγότερο από δασικούς δρόμους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα του website μας www.lailiasmountainrunning.gr.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγιεινής αλλά και της διασφάλισης της υγείας των αθλητών, ο σύλλογος ορεινού τρεξίματος «Lailias Mountain Running», αποφάσισε να καθοριστεί όριο συμμετοχών, το οποίο έχει καθοριστεί στους 150 αθλητές.

Παρακαλούμε θερμά όσους δρομείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 12 Αυγούστου που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το ξεχωριστό και εορταστικό δρομικό event κάτω από τον έναστρο ουρανό του Λαϊλιά Σερρών!

Lailias Mountain Running Team

Καραμέτσος Χρήστος: 6974032062
Σφίτης Νικόλαος: 6997015070
Χαϊτίδης Απόστολος: 6936639901
Δελεφέρης Μάρκος: 6946645658

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο