Tyros Triathlon 2022

Ο αγώνας τριάθλου γιορτάζει 10 χρόνια

Share
TYROS TRIATHLON 2022

10 χρόνια παρουσίας στο αγωνιστικό καλεντάρι της χώρας μας θα συμπληρώσει η διοργάνωση Tyros Triathlon 2022. Πρόκειται για τον αγώνα τριάθλου στον Τυρό Αρκαδίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης για την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα.

Tyros Τriathlon 2022  / 10 χρόνια… γιορτάζουμε και συνεχίζουμε

Στη γνώριμη ημερομηνία το 3ο Σαβατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (17-18) θα διοργανωθεί το 10ο Τριαθλητικό event με τις παραλληλες εκδηλώσεις.

Μετά και το ρεκόρ συμμετοχών του 2021 ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και ο συναγωνισμός των αθλητών μεγάλος για μια θέση στο βάθρο.

Το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, ο Τυρός, η όμορφη πόλη της Αρκαδίας θα φορέσει τα γιορτινά της και θα φιλοξενήσει το Tyros Τriathlon 2022, το multi sport event που πλέον αποτελεί θεσμό και μπαίνει δυνατά στο καλεντάρι αθλητών και επισκεπτών.

Για δυο ημέρες, μια όμορφη αθλητική παρέα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει με τον ιδανικότερο καιρό, μια άρτια σχεδιασμένη διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες, χαμόγελα και επιδόσεις, τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. που αφορούν τον covid-19.

Κολύμβητικοί αγώνες το Σάββατο 500μ., 750μ., 1500μ., και την Κυριακή το Sprint Triathlon με την ιδιαίτερα απαιτητική ποδηλατική διαδρομή, όπως και οι παιδικοί swim & run  αγώνες συνθέτουν το βασικό πρόγραμμα, το οποίο θα πλαισιωθεί με την αγάπη του κόσμου το χειροκρότημα και την αμέριστη υποστήριξη των εθελοντών.

Το Tyros Triathlon 2022 διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοινσεπ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Αναλυτικά πληροφορίες στο https://www.tyrostriathlon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο