Ασημένιο για την Ελλάδα στο πόλο στο Τόκιο

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Εθνική ομάδα πόλο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο στον τελικό με τη Σερβία που έληξε 10-13.

Share
Εθνική ομάδα πόλο Τόκιο 2020

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε σήμερα, τελευταία ημέρα των αγώνων, και η ομάδα μας αντιμετώπισε τη Σερβία, Χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο.

Το τελικό σκορ έληξε 10-13 με τους παίκτες της χώρας μας να το παλεύουν μέχρι τέλους, με τη Σερβία να κάνει τη διαφορά στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εθνική μας ομάδα έφτασε αήττητη στο τελικό πετυχαίνοντας πολύ μεγάλες νίκες, όπως απέναντι την Ουγγαρία, και μάλιστα δύο φορές.

Χάλκινη η Ουγγαρία

Η Ουγγαρία κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας στον μικρό τελικό απέναντι στην Ισπανία.

Το πρώτο!

Πρόκειται για το 1ο Ολυμπιακό Μετάλλιο της Εθνικής ανδρών στο αγώνισμα του πόλο, ενώ η ομάδα των γυναικών είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης.

Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα

Το ασημένιο μετάλλιο του πόλο έρχεται μετά το χάλκινο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, το χρυσό του Στέφανου Ντούσκου στην κωπηλασία και το χρυσό του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος.

Ο τελικός της υδατοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέραμε, την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, ημέρα όπου νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακή κούρσα στον Μαραθώνιο με τον Eliud Kipchoge να γράφει για άλλη μία φορά ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο London Marathon!
Δείτε πόσες χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε!
Οι Έλληνες στον Μαραθώνιο της Πράγας
Δείτε τις επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο