Τα 10 αγαπημένα μας θέματα από το 2020

Η συνταντική ομάδα του runnermagazine.gr ψήφισε τα 10 καλύτερα για το 2020

Share

Η συντακτική ομάδα του runnermagazine.gr για μία ακόμα χρονιά – ας μην ξαναπούμε πόσο δύσκολη, περίεργη ήταν κλπ. – προσπάθησε να σας φέρει κοντά στον παλμό των δρομικών γεγονότων, αλλά προπάντων να είναι δίπλα σας με προπονητικά, ιατρικά, διατροφικά και πολλά πολλά ακόμα δρομικά θέματα.

Κάναμε, λοιπόν, μία μικρή ανασκόπηση για τα θέματα που “έπαιξαν” μέσα στο 2020 στο runnermagazine.gr, ψηφίσαμε τα αγαπημένα μας και σας τα παρουσιάζουμε!

6 Μαθήματα για τους δρομείς από τα Παγκόσμια ρεκόρ
Τα Παγκόσμια ρεκόρ είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακά. Είναι, όμως, και άπιαστα για τους περισσότερους δρομείς (για να μην πούμε όλους και σας απογοητεύσουμε)! Κι όμως, υπάρχουν σημαντικά μαθήματα για όλους μέσα από την επίτευξή τους τόσο για την προπόνηση όσο και για τον αγώνα! Στο θέμα αυτό προσπαθήσαμε να συνδέσουμε τις μεγάλες επιδόσεις των κορυφαίων αθλητών με τον απλό, καθημερινό, δρομέα και ελπίζουμε να το καταφέραμε!

Online Shopping
Μπορεί να πέρασε στα… ψιλά καθώς δεν είναι αμιγώς δρομικό θέμα, όμως αποδεικνύεται πολύ πολύ χρήσιμο. Στο άρθρο αυτό θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές για ασφαλείς αγορές στο διαδίκτυο, ειδικά μάλιστα για δρομικού και αθλητικού ενδιαφέροντος προϊόντα!

Runner Brownies
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει μία δρομική όσο και απολαυστική συνταγή από τον αγαπημένο μας chef και δρομέα, Θοδωρή Μήτση. Και η αγαπημένη μας για το 2020 δεν ήταν άλλη από τα υγιεινά Brownies για δρομείς!

Το Δρομικό Σπίτι της Χριστίνας Φωτεινοπούλου
Η στήλη της Χριστίνας Φωτεινοπούλου κοσμεί εδώ και πολλά χρόνια την τελευταία σελίδα της έντυπης μας έκδοσης και σύντομα μεταφέρεται στην ηλεκτρονική μας σελίδα για να εμπνεύσει και να διασκεδάσει δρομείς και διαδικτυακά! Καλύτερη επιλογή για τη χρονιά που τελειώνει δεν είναι άλλη από το Δρομικό Σπίτι!

Σήφης Τζουγανάκης, η συνέντευξη!
Η ιστορία του Σήφη είναι ξεχωριστή, όχι μόνο, γιατί δίνει το παράδειγμα και εμπνέει πως τίποτα δεν πρέπει να μας σταματά, αλλά γιατί αποπνέει μία γλυκιά αισιοδοξία για την ίδια τη ζωή! Αν δεν έχετε διαβάσει τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Σήφης Τζουγανάκης, ο πρώτος μεταμοσχευμένος δρομέας που τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τότε κάντε το και θα μας… θυμηθείτε!

Ο διάδρομος στο πρόγραμμά σας
Οι συνθήκες ανέδειξαν τον διάδρομο έναν πολύτιμο φίλο για πολλούς δρομείς, ακόμα και γι’ αυτούς που τον… στραβοκοιτούσαν παλαιότερα. Κι επειδή εμείς χρόνια τον έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση, στο θέμα αυτό με τη βοήθεια του προπονητή Ανδρέα Βογιατζή, παρουσιάσαμε πώς να τον εντάξετε στο πρόγραμμά σας και να απολαύσετε τις προπονήσεις σας σε αυτόν!

Φτάσε τα 100!
Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιατρική είδηση δεν μπορεί, όμως, παρά να μας κάνει να χαμογελάσουμε, ιδιαίτερα εμάς τους δρομείς. Κι αυτό γιατί η μακροχρόνια έρευνα που παρουσιάζεται, απέδειξε πως η συστηματική και μάλιστα έντονη άσκηση δίνει χρόνια και ποιότητα στη ζωή μας!

Προπονήσεις στο σπίτι
Ένα ολοκληρωμένο “πακέτο” θεμάτων και όχι απλά ένα προπονητικό άρθρο. Οι προπονήσεις στο σπίτι ξεκίνησαν κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας την άνοιξη όταν κάθε μέρα προτείναμε προπονήσεις “εντός των τοιχών” χωρίς τη χρήση κάποιου μηχανήματος ή οργάνων γυμναστικής. Πλέον αποτελούν ένα πλήρες και καθημερινό πρόγραμμα για όσους, είτε δεν θέλουν να βγουν εκτός σπιτιού, είτε δεν έχουν πολύ χρόνο να διαθέσουν!

Μακριά από τραυματισμούς
Κανείς δεν τους θέλει. Γι’ αυτό με τη βοήθεια του Φυσικοθεραπευτή Κώστα Κουλίδη σας προτείναμε πώς να τους αποφύγετε με απλούς, καθημερινούς αλλά και αποτελεσματικούς τρόπους!

42 χρόνια Μαραθώνιο κάτω από τις τρεις ώρες
Μπορεί να μην είναι ο δρομέας που σπάει τα χρονόμετρα. Για την ακρίβεια απέχει δεκάδες λεπτά από τα Παγκόσμια ρεκόρ. Όμως η ιστορία του 59χρονου Ian Mickle είναι από αυτές που εμπνέουν καθώς προβάλλει τη σταθερή και μακροχρόνια σχέση με το τρέξιμο, όμοια με αυτή που έχουμε κι εμείς – και φιλοδοξούμε κι εσείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο