Γιορτάζουμε με το νέο RUNNER 122

Το νέο RUNNER Magazine παίρνει θέση στο… γιορτινό σας τραπέζι

Share

Μπορεί φέτος οι γιορτές να είναι διαφορετικές, το νέο τεύχος του RUNNER 122 φροντίζει, όμως, να παραμένουν δρομικές. Γιατί εμείς οι δρομείς, έχοντας πάντα στο νου μας την υγεία τη δική μας και των γύρω μας, δεν σταματάμε ποτέ το άθλημα που μας δίνει χαρά.

Το νέο RUNNER Magazine 122 βρίσκεται στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης όλης της χώρας, για να συνοδεύσει και φέτος τις γιορτινές μας μέρες.

Λάβετε το νέο τεύχος RUNNER 122 με δωρεάν τα έξοδα για αποστολές Αττικής πατώντας εδώ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: Γίνε ξεφτέρι στην HIIT
Σίγουρα την έχετε συναντήσει στο γυμναστήριο, στο διαδίκτυο ή γενικότερα την έχετε ακούσει από γνωστούς και φίλους. Η προπόνηση HIIT δεν είναι κάτι άλλο από τη διαλειμματική προπόνηση, όπου στο προπονητικό άρθρο του νέου τεύχους, σας παρουσιάζουμε όλους τους σχετικούς της όρους, αλλά και όλες τις απαντήσεις για το πώς να την εκτελείτε!

VIR: Μαρία Πολύζου
Η γνωστή μαραθωνοδρόμος και κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ, Μαρία Πολύζου, δεν βγαίνει νικήτρια μόνο στους δρόμους, αλλά και στη ζωή. Η παλιά πρωταθλήτρια του Μαραθώνιου μετά από μία περιπέτεια με την υγεία της αποφασίζει να μη χάσει λεπτό από τη ζωή της. Μία συνέντευξη που εμπνέει όλους τους δρομείς, και όχι μόνο!

Λάβετε το νέο τεύχος RUNNER 122 με ειδική τιμή για αποστολές στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας πατώντας εδώ.

RUNNING & BODY: Τρέξιμο και ανάπτυξη μυϊκής μάζας. Γίνεται;
Αν είσαστε από αυτούς που έχουν αναρωτηθεί πολλές φορές για το θέμα η απάντηση έρχεται στη νέα στήλη του περιοδικού. Η επιστημονική μας ομάδα δίνει πολύτιμες απαντήσεις και οδηγίες για τη διατροφή, ενώ σε συνδυασμό με το χρήσιμο προπονητικό οδηγό σας δείχνουμε τον τρόπο για να το πετύχετε!

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: Χάρισε δρομική χαρά…
Η χαρά είναι για να μοιράζεται και αν είναι και δρομική αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο. Στον Χριστουγεννιάτικο οδηγό αγοράς του τεύχους σας προτείνουμε ξεχωριστά δώρα με κόστος έως 30€ για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας, ή ακόμα και στον εαυτό σας.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ: Η ζωή κατά την αγωνιστική αποχή
Η απαγόρευση αγώνων και οι συνθήκες εγκλεισμού έχουν οδηγήσει πολλούς σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Υπάρχουν, όμως, τρόποι όχι μόνο να διαχειριστείτε έξυπνα αυτή την περίοδο, αλλά και να βγείτε κερδισμένοι. Δείτε πώς στο ψυχολογικό άρθρο του νέου τεύχους.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Διατροφή και ψυχολογία
Μόλις σας σέρβιραν το αγαπημένο σας φαγητό. Και τότε μία ξεχωριστή χημική διαδικασία ξεκινά στον οργανισμό σας. Υπάρχουν, τελικά, τροφές που φέρνουν… την ευτυχία; Ένα φιλοσοφικό ερώτημα βρίσκει την επιστημονική του απάντηση στο διατροφικό άρθρο του τεύχους.

Δείτε εδώ όλα τα θέματα του RUNNER Magazine 122

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο