Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη

Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ

Share

Η Άδα Σταματάτου πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Race for Autism Gr και διοργανώτριας του αγώνα Race for Autism Gr, που πρωταγωνιστεί στο δρομικό μας καλεντάρι εδώ και 3 χρόνια την άνοιξη, πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που μας κάνει όλους περήφανους.

Συγκεκριμένα με τη συμμετοχή της στον Μαραθώνιο της Βοστόνης την Δευτέρα 15 Απριλίου, γίνεται η 7η Ελληνίδα που έχει συμπληρώσει τους 6 Majors Marathons.

Η κα. Σταματάτου αφιέρωσε τη συμμετοχή της στο οικοτροφείο ΧΑΡΑ στο σπίτι για άτομα με βαριές αναπηρίες, αυτισμό και νοητική υστέρηση, το οποίο, όπως αναφέρει θα αποτελέσει το μελλοντικό σπίτι του γιου της Γιάννη, αλλά και στους ωφελούμενους του οικοτροφείου, στα αδέρφια των ωφελούμενων σε αυτό, στους εργαζόμενους και φροντιστές σε αυτό καθώς και στο διοικητικό συμβούλιο και στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει για να παραμένει βιώσιμο.

Η ίδια έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Lindedln τόσο για την πορεία της στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, όσο και για την προτροπή καθενός από εμάς να βοηθήσουμε με δωρεά τους σκοπούς του οικοτροφείου ΧΑΡΑ. Αναφέρει χαρακτηριστικά

«Άφησα το πονεμένο μου σώμα στη διαδρομή του μαραθωνίου ηττημένο από τη ζέστη. Τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Δεν έχω πονέσει πιο πολύ στη ζωή μου σε αγώνα,όμως τερμάτισα και κέρδισα το μετάλλιο της Βοστώνης και το μετάλλιο των 6 World Marathon Majors.
Έγινα έτσι η 7η Ελληνίδα Abbott 6 Star Finisher!

Αφιερωμένος ο αγώνας στο οικοτροφείο ΧΑΡΑ το μελλοντικό σπίτι του Γιάννη μου!
(ναι ακόμα περιμένουμε τη γραφειοκρατία να λύσει τα δεκάδες θέματα..)
Στη Βοστώνη γνώρισα από κοντά την Κατερίνα την αδερφή του Γιώργου που ζει εδώ και πολλά χρόνια στο οικοτροφείο.
Η Κατερίνα ζει με τον άντρα της τον Μαρίνο στη Βοστώνη και είναι και οι δύο γιατροί.
Την χάρηκα τόσο πολύ που έχει καταφέρει τόσα πολλά, ζει και εργάζεται ευτυχισμένη στη Βοστώνη, μιλάει με τόσο ενθουσιασμό για τον αδερφό της που ζει τόσο καλά και ποιοτικά στο οικοτροφείο.Στα μάτια της έβλεπα τη δική μου κόρη, την αδερφή του Γιάννη και προσευχόμουν να την δω και εκείνη τόσο ευτυχισμένη,να εργάζεται εκεί που την ευχαριστεί και ανακουφισμένη από το άγχος του τι θα απογίνει ο αδερφός της.

Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο στα αδέρφια των ατόμων με βαριές αναπηρίες που χρειάζονται 24ώρη φροντίδα.
Στο οικοτροφείο ΧΑΡΑ.
Αν θέλετε να βοηθήσετε με δωρεές https://www.kea-hara.gr/kante-mia-dorea/

Ζητήστε την απόδειξη σας στο email
[email protected]

Η Άδα Σταματάτου από την εκκίνηση του Race for Autism GR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο London Marathon!
Δείτε πόσες χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε!
15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Πιστοποιητικά συμμετοχής-επίδοσης & προσωποποιημένες φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο