Συνεργασία-έκπληξη Olympus Marathon με Sierre-Zinal!

Μία ευχάριστη προσθήκη στον αγώνα

Share

Μία νέα συνεργασία ξεκινά ο Olympus Marathon με τη διοργάνωση του γνωστού ορεινού αγώνα Sierre-Zinal!

Συγκεκριμένα, ο πρώτος Έλληνας νικητής και η πρώτη Ελληνίδα νικήτρια του αγώνα Olympus Marathon 2024 θα κερδίσουν 10ημερο ταξίδι στην Ελβετία με δωρεάν συμμετοχή στους αγώνες Thyon-Dixence (στις 04/08/24) και Sierre-Zinal (στις 10/08/24), με καλυμμένα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής.

Ο Sierre-Zinal είναι αγώνας ορεινού τρεξίματος και πραγματοποιείται στις ελβετικές Άλπεις, ενώ αποτελεί μέρος του πρωταθλήματος Golden Trail World Series όπως και World Mountain Running Cup.

Με εκκίνηση στην πόλη Sierre και τερματισμό στην πόλη Zinal, ο αγώνας έχει συνολική απόσταση 31km με θετική υψομετρική διαφορά +2200m.

Είναι γνωστό ότι ο Sierre-Zinal ξεχωρίζει ανάμεσα στους πιο διάσημους ορεινούς αγώνες στον κόσμο και πολλοί ελίτ αθλητές κάθε χρόνο επιλέγουν να λάβουν μέρος εκεί.

Ο αγώνας Thyon-Dixence 16km, +700m πραγματοποιείται σε μια από τις πιο όμορφες κοιλάδες των Βαλαί Άλπεων (Valais Alps). Η διαδρομή κινείται σε υψόμετρο μεταξύ 2100m και 2450m και ακολουθεί δρόμους και ορεινά μονοπάτια κάτω από το μαγευτικό βλέμμα βουνών όπως το Dent-Blanche ή το Matterhorn με τερματισμό στο φράγμα Grande Dixence, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Olympus Marathon 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο