Αναβολή των αγώνων Belles Historic Trail

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
BELLES HISTORIC TRAIL - αναβολή

Η διοργάνωση των Belles Historic Trail 2023 ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου και η Οργανωτική Επιτροπή του «Belles Historic Trail» βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αναβολή της διοργάνωσης  που ήταν προγραμματισμένη για τις 3,4 Ιουνίου 2023, λόγω ισχύος των όσων προβλέπει το ΦΕΚ 2808/Β/27-4-2023 και η Κοινή Υπουργική Απόφαση  ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/44809/1443/2023, για τη Λήψη ειδικών μέτρων πρόληψης και ελέγχου της Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων σε Απαγορευμένες ζώνες στις Περιφερειακές Ενότητες Σερρών και Κιλκίς. Η απαγόρευση περιλαμβάνει και τον ορεινό όγκο της Κερκίνης ή Μπέλλες, όπου λαμβάνουν μέρος οι αγώνες του «Βelles Historic Trail».

Επισημαίνεται ότι ο ιός της Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων δε μεταδίδεται στον άνθρωπο και δεν έχει καμία σχέση με τη δημόσια υγεία και αφορά αποκλειστικά νόσο που προσβάλλει τα οικόσιτα γουρούνια, τα αγριογούρουνα καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας των συϊδών. Η απαγόρευση δραστηριοτήτων στον ορεινό όγκο του Μπελλες, αποσκοπεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος που τείνει να πάρει διαστάσεις στην περιοχή.

Μετά τις συστάσεις των αρμόδιων Αρχων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου και η Οργανωτική Επιτροπή του «Belles Historic Trail» είναι αναγκασμένοι να αναβάλλουν την φετινή διοργάνωση για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Όσοι και όσες  κατέβαλλαν χρηματικό αντίτιμο για τη συμμετοχή τους στους αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για 3 και 4 Ιουνίου, μπορούν να λάβουν πίσω το χρηματικό ποσό ή αυτό να ισχύσει για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου. Παρακαλούμε όσοι και όσες επιθυμούν επιστροφή των χρημάτων τους να αποστείλουν mail στο [email protected] (με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και τραπεζικό λογαριασμό) ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο : 6971872071 (Νίκος Καντούρης)

Ζητούμε την κατανόησή όλων για την δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά αυτή οφείλεται καθαρά σε λόγους πέρα από τις δυνατότητες και τις επιθυμίες μας. Ωστόσο αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι μια πιο δυνατή και όμορφη διοργάνωση τον Σεπτέμβριο, στο μοναδικό πνεύμα του «Belles Historic Trail», σε ένα μεγάλο και πανέμορφο βουνό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρινήσεις : 6971872071

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο