ΟΠΑΠ Marathon EXPO 2022

Πάνω από 50.000 επισκέπτες στο Κλειστό του Φαλήρου

Share
Marathon Expo 2022

Το Σάββατο 12 Νοέμβριου, ύστερα από ένα πλούσιο τετραήμερο πολυποίκιλων δράσεων, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022, μια ξεχωριστή διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση η οποία απευθύνεται στους λάτρεις του αθλητισμού, του ευ ζην και αποτελεί ορόσημο για την παγκόσμια δρομική κοινότητα.

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022, υποδέχτηκε από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου, πλήθος κόσμου που ξεπέρασε κατά πολύ τους 50.000 επισκέπτες και φιλοξένησε περισσότερες από 180 μεγαλύτερες και μικρότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της διατροφής και της αποκατάστασης. 

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO αποτελεί πλέον θεσμό και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ένα αθλητικό και συνάμα πολιτιστικό γεγονός παγκοσμίου φήμης και απήχησης. Χιλιάδες δρομείς έλαβαν μέρος στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιοκαι όλοι έδωσαν το παρόν στον εκθεσιακό χώρο καθώς αποτελεί πρώτο σταθμό των συμμετεχόντων ώστε να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλους τους σημαντικούς δρομικούς αγώνες που διοργανώνονται από κρατικούς αλλά και ιδιωτικούς φορείς, τόσο στην Ελλάδα, όσο στο εξωτερικό ενώ πληθώρα παράλληλων δράσεων πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός του εκθεσιακού χώρου οι οποίες άφησαν το στίγμα τους και προσέδωσαν έναν δυναμικό χαρακτήρα σε αυτή τη μεγαλειώδη διοργάνωση που έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Marathon Expo 2022

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022, η σημαντικότερη γιορτή του αθλητισμού που τελεί υπό τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ την άρτια παραγωγή της διαχειρίζεται η εταιρεία Be Best, αυτή τη χρονιά είχε μεγάλο ονομαστικό χορηγό τον ΟΠΑΠ και η συμβολή όλων των συντελεστών ήταν καθοριστική για την απόλυτη επιτυχία που γνώρισε η διοργάνωση για ακόμη μία χρονιά καθώς έκλεισε με ρεκόρ συμμετοχών.

Η γιορτή του αθλητισμού συνεχίζεται και το 2023 με την επερχόμενη έκθεση του Ημιμαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί 17 με 19 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Όλοι οι κορυφαίοι θα δώσουν το παρόν γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι και ας μη λείψει κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΔΥ Πάτρας: Ομαδική Εγγραφή
Ομαδική εγγραφή στον 2η Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας
47ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο