ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αθλητική έκθεση ξεκίνησε

Share
ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τη διεξαγωγή της ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 η οποία και θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 9 έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου, πρώην TAE KWON DO, με τη συμμετοχή 180 εκθετών από τον κλάδο του ευ ζην.

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 αποτελεί μια σημαντική και ξεχωριστή έκθεση με αθλητικό και κυρίως δρομικό πρόσημο, μία διοργάνωση ορόσημο για επαγγελματίες από τους τομείς της Αθλητικής Ένδυσης και Υπόδησης, Αξεσουάρ, Διατροφής, Προϊόντα και Υπηρεσίες Τεχνολογίας, Προπονητικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Αποκατάστασης, Αθλητικό Τουρισμό καθώς επίσης Εθνικούς και Διεθνείς δρομικούς αγώνες, η οποία αναμένεται να φιλοξενήσει και για το 2022, περισσότερους από 60.000 επισκέπτες.

Η έκθεση από την πρώτη στιγμή υλοποίησής της, συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Όντας η πρώτη στάση όλων των συμμετεχόντων, καθώς λαμβάνουν από το χώρο το kit της συμμετοχής τους, συντελεί σημαντικά στην εικόνα που διαμορφώνουν οι δρομείς για το σύνολο αυτής της σπουδαίας διεθνώς αθλητικής και πολιτιστικής διοργάνωσης η οποία στις 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για 39η συνεχή χρονιά.

Marathon Expo - Be-best

Στο πλαίσιο της ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022, θα ξεχωρίσουν με την παρουσία τους οι εταιρείες του χώρου με το μεγαλύτερο εμπορικό αποτύπωμα, ενώ θα παραβρεθούν opinion makers και stakeholders από τους προαναφερθέντες τομείς που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως την έκθεση θα πλαισιώσει ένα πολυδιάστατο παράλληλο πρόγραμμα δράσεων που θα διεξαχθεί τόσο εντός, όσο και εκτός του εκθεσιακού κέντρου και θα υμνεί την άθληση, την ευγενή άμιλλα και φυσικά την πνευματική διαύγεια.

Οι διοργανωτές ΣΕΓΑΣ, Περιφέρεια Αττικής και η BeBest, εταιρεία παραγωγής της ΟΠΑΠ MARATHON EXPO, σας προσκαλούν με χαρά να δώσετε το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

www.marathonexpo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο