Η ΟΠΑΠ Marathon Expo είναι πράσινη

H πρώτη πράσινη έκθεση με τη συνδρομή του Just Go Zero της Polygreen

Share
marathon expo polygreen

ΟΠΑΠ Marathon Expo: H πρώτη πράσινη έκθεση με τη συνδρομή του Just Go Zero της Polygreen, τον αποκλειστικό Υποστηρικτή του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO που αποτελεί τη σημαντικότερη εμπορική έκθεση αφιερωμένη στον αθλητισμό και είναι πλέον αναπόσπαστο πλέον μέρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου, φέτος έχει ως στόχο, να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα!

Και αυτό μπορεί να το καταφέρει, χάρη στη συνδρομή της Polygreen που είναι o Αποκλειστικός Υποστηρικτής του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Ειδικότερα, μέσα από την πλατφόρμα Just Go Zero, η Polygreen θα αναλάβει τη συλλογή απευθείας από τον εκθεσιακό χώρο και στη συνέχεια την ορθή διαχείριση και ανακύκλωση όλων των κατασκευαστικών υλικών καθώς και άλλων ανακυκλώσιμων αποβλήτων όπως συσκευασίες, χάρτινα κουτιά, ξύλινες κατασκευές και πλαστικά υλικά, που θα προκύψουν κατά τη κατά την τοποθέτηση και αποξήλωση των εκθεσιακών περιπτέρων.

Παράλληλα, το Just Go Zero θα προχωρήσει στην συλλογή και ορθή διαχείριση όλων των ανακυκλώσιμων υλικών κατά τη διάρκεια όλων των ημερών λειτουργείας της ΟΠΑΠ Marathon Expo, με τη δημιουργία τριών σημείων ανακύκλωσης όπου θα γίνεται απευθείας ο διαχωρισμός των υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο). Ακόμα θα αναλάβει την αποκομιδή και επεξεργασία όλων των οργανικών αποβλήτων που θα προκύψουν από το μπαρ και την καντίνα της έκθεσης.

Τέλος, με στόχο την εξάλειψη του περιβαλλοντικού αποτυπώματος το Just Go Zero μέσα από το δικό του περίπτερο και με το μήνυμα Ready. Steady. Recycle., καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση ρούχων και παπουτσιών με στόχο να αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή! 

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022 θα πραγματοποιηθεί 09-12 Νοεμβρίουστο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο