Voio Race Series 2024 – Bourinos

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
VoioRace_2024

Την Κυριακή 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Voio Race Series 2024 – Bourinos πρώτος σταθμός της σειράς. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Voio Race Series 2024 – Προκήρυξη

Ο Δήμος Βοΐου, προκηρύσσει το VOIORACE 2024 αγώνες δρόμου, 5.000μ., 7.000 μ., 10.000μ., 19.000 μ., 22.000μ. , & 24.000μ., Ανδρών-Γυναικών.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, Αγώνας Μπούρινου 7χλμ. και 19χλμ.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, Αγώνας Νεάπολης 5χλμ. και 10χλμ.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, Αγώνας Αυγερινού 22χλμ.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024, Αγώνας Ναμάτων 24χλμ.

  1. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 09:00
  2. ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η πλατεία του εκάστοτε χωριού. Στον αγώνα του Μπούρινου, αφετηρία-τερματισμός είναι το ορεινό καταφύγιο.
  3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:                   

Ορεινός Αγώνας 7 χλμ. (Μπούρινος) , ώρα έναρξης: 09:30

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο του ορειβατικού καταφυγίου στο Μπούρινο. Οι δρομείς θα διασχίσουν το σηματοδοτημένη διαδρομή και θα τερματίσουν στον ορεινό καταφύγιο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Ορεινός Αγώνας 19 χλμ. (Μπούρινος),  ώρα έναρξης : 09:00                                     

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο του ορειβατικού καταφυγείο στο Μπούρινο. Οι δρομείς θα διασχίσουν το σηματοδοτημένη διαδρομή και θα τερματίσουν στον ορεινό καταφύγιο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Αγώνας 5 χλμ. (Νεάπολη), ώρα έναρξης: 09:30

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει στη διασταύρωση προς το χωριό Περιστέρα. Οι δρομείς θα διασχίσουν το σηματοδοτημένη διαδρομή και θα τερματίσουν στη Νεάπολη (στην αρχή του πλακόστρωτου). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Αγώνας 10 χλμ. (Νεάπολη), ώρα έναρξης: 09:00

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει στο Τσοτύλι (περιοχή κοντά στο Κέντρο Υγείας). Οι δρομείς θα διασχίσουν το σηματοδοτημένη διαδρομή και θα τερματίσουν στη Νεάπολη (στην αρχή του πλακόστρωτου). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Ορεινός Αγώνας 22 χλμ. (Αυγερινός), ώρα έναρξης : 09:00

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από κεντρική πλατεία του χωριού. Οι δρομείς θα διασχίσουν την σηματοδοτημένη διαδρομή και θα τερματίσουν στην πλατεία του χωριού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

Ορεινός Αγώνας 24 χλμ. (Νάματα)  ώρα έναρξης : 09:00

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από κεντρική πλατεία του χωριού. Οι δρομείς θα διασχίσουν την σηματοδοτημένη διαδρομή και θα τερματίσουν στην πλατεία του χωριού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της αφετηρίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση.

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:   

Για να συμμετέχει κάποιος, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2008 και μεγαλύτεροι).

  1. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:                                                                                                       

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρεις, πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα, και μετάλλια νικητών.

  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
    Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τους ορεινούς αγώνες θα πρέπει να γίνουν :
  • Για τον ορεινό αγώνα του Μπούρινου έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής.
  • Για τον ορεινό αγώνα του Αυγερινού έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής.
  • Για τον ορεινό αγώνα των Ναμάτων έως την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής.
  • Για τον αγώνα της Νεάπολης έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής.
  1. ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ:

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στο σημείο εκκίνησης της κάθε διαδρομής την ημέρα του αγώνα, από τις 08:00 έως τις 09:00, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Σημειώνεται ότι μπορούν να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι δρομείς βάση τις προϋποθέσεις που ισχύουν με τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, 15 μέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη:

  • Του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του
  • Της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ) και

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα, αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα.

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://voio.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Zagori Mountain Running 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
3ος Ipsilantis Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ευχίδειος Άθλος - Υπεράθλος - Δρόμος 9 Μουσών 2024
Δείτε τις προκηρύξεις της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο