8ο No Finish Line Athens 2024

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
8o-no-finish-line

Από τις 15 ως τις 19 Μαΐου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι ο αγώνας: 8ο No Finish Line Athens 2024.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες:

Charity Run

Ο κεντρικός αγώνας Charity Run είναι σχεδιασμένος για τον κάθε πολίτη που θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του και παράλληλα να χαρίσει χιλιόμετρα Αγάπης στο «Μαζί για το Παιδί», τρέχοντας όσο αντέχει κάθε μέρα ή απλά περπατώντας όποιες ημέρες του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, πάντα στον δικό του ρυθμό, όσες φορές επιθυμεί και σύμφωνα με τις δυνατότητές του

Elite Ultra Run 100h

Παράλληλα ο 100ωρος υπερμαραθώνιος 100h Elite Ultra Run είναι ειδικά σχεδιασμένος αγώνας για επαγγελματίες δρομείς μεγάλων αποστάσεων που κυνηγούν το δικό τους ρεκόρ, που θέλουν να τεστάρουν τα όριά τους, και να δοκιμάσουν το πόσο αντέχουν σε έναν πραγματικό αγώνα χωρίς τερματισμό!

Elite Ultra Run 24h

Στο πλαίσιο όμως του 8ου NFL Athens διεξάγονται επίσης αρκετοί παράλληλοι αγώνες που είναι σχεδιασμένοι για τις ανάγκες του κάθε δρομέα, ένας από αυτούς είναι ο 24ωρος υπερμαραθώνιος 24Elite Ultra Run, ένας αγώνας που άτυπα λειτουργεί και ως πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς συγκεντρώνονται όλοι οι κορυφαίοι δρομείς υπεραποστάσεων.

Οι συμμετέχοντες τρέχουν για ένα ολόκληρο 24ωρο, με την εκκίνηση να δίνεται το Σάββατο 18 Μαΐου στις 9:30π.μ. και την λήξη την ίδια ώρα της Κυριακής 19 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο https://www.nflathens.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιδαύριος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
33α Κυριακίδεια 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο