Δείτε περισσότερα

Share

Ο αθλητικός σύλλογος ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προκηρύσσει αγώνες στίβου αγωνισμάτων αντοχής με την επωνυμία THE OPENERΟι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου, εντάσσονται στο επίσημο καλεντάρι της World Athletics (κατηγορίας F) και αφορούν στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Κ23-Κ20-Κ18-Κ16 σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ώρα Έναρξης*                                        Αγώνισμα
18:00400μ. Παιδικός ΑγώναςΔημοτικών Σχολείων
18:30600μ. ΑΝΔΡΩΝ Κ23-Κ20-Κ18-16
18:50 600μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ23-Κ20-Κ18-Κ16
19:103000μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ23-Κ20-Κ18-Κ16
19:402000μ. ΦΕ (με λίμνη) ΠΑΙΔΩΝ (0.84 εκατ.)
20:001000μ. ΑΝΔΡΩΝ Κ23-Κ20-Κ18-Κ16
20:201000μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ23-Κ20-Κ18-Κ16
20:405000μ. ΑΝΔΡΩΝ Κ23-Κ20
*Οι ώρες διεξαγωγής των αγωνισμάτων ενδέχεται να αλλάξουν μετά την τελική επεξεργασία των δηλώσεων.
  • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματεία–Μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση περί εγγραφής αθλητών – αθλητριών και τους έχει εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ αθλητικής ιδιότητας και την θεωρημένη ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ. Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα Αθλητικά Δελτία και Κάρτα Υγείας κατά την διάρκεια των ελέγχων όπου και όποτε τους ζητηθεί.

Θα υπάρχει δυνατότητα συμμέτοχης στα 5000μ. Ανδρών και σε περιορισμένο αριθμό ενηλίκων δρομέων χωρίς δελτίο ΣΕΓΑΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ .

  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται αποκλειστικά στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024: https://forms.gle/tbhBCTKiTtXLTHfi7
  • Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης συμμετοχής του ο/η αθλητής-τρία δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι αποδέχεται τους όρους της Προκήρυξης και την εφαρμογή των Κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
    • Κόστος συμμετοχής. Θα υπάρχει κόστος συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες πλην των μαθητών/μαθητριών των δημοτικών σχολείων. Κάθε αθλητής/αθλήτρια με την παραλαβή του αριθμού του από την γραμματεία θα καταβάλει το ποσό των 3€, παραλαμβάνοντας παράλληλα την αντίστοιχη απόδειξη πληρωμής.
  • ΓΕΝΙΚOI ΚΑΝΟΝΙΣΜΟI
  • World Athletics 2023 – 2024 καθώς και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
    • Αγωνιστικά παπούτσια Άρθρο 5 (πρώην 143): Τα αγωνιστικά παπούτσια των αθλητών-τριών θα πρέπει να είναι σύμφωνα με όσα ορίζουν οι κανονισμοί της World Athletics και συγκεκριμένα στο άρθρο 5.

Είναι ευθύνη των αθλητών να διασφαλίσουν ότι τα παπούτσια που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα περιέχονται στην τρέχουσα λίστα των εγκεκριμένων μοντέλων παπουτσιών της World Athletics (https://www.worldathletics.org/about-iaaf/documents/technical-information). Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με το Άρθρο 5 (TR5) ή τη λίστα των εγκεκριμένων παπουτσιών, μπορεί να μην επιτραπεί σε αθλητή να αγωνιστεί ή να αποκλειστεί μετά τον αγώνα και η επίδοσή του στο αγώνισμα ή στα αγωνίσματα που συμμετείχε να ακυρωθεί.

    • ΚΛΗΣΗΣ, τουλάχιστον 60΄ πριν από την ώρα διεξαγωγής της σειράς στην οποία έχουν οριστεί να συμμετέχουν, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους, προσκομίζοντας οι αθλητές ΣΕΓΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ καθώς και την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ ενώ οι ιδιώτες δρομείς την ταυτότητα τους.    
    • καταχωρούν στα πινάκια κανένα αθλητή του οποίου η Κάρτα Υγείας Αθλητή δεν είναι θεωρημένη ιατρικώς, σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω.
    • Κάθε αθλητής θα λαμβάνει έναν (1) προσωπικό αριθμό ο οποίος θα πρέπει να τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής ενδυμασίας. Οι αριθμοί συμμετοχής πρέπει να συγκρατούνται με 4 παραμάνες, μία σε κάθε γωνία, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέφτουν  και, επιπλέον, πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως ορατοί κατά τη διάρκεια του αγώνα.
    • Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη των Αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Οι αθλητές-τριες με δελτίο ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες και να έχουν στην κατοχή τους την Κάρτα Υγείας Αθλητή θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή (πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών) είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 16 του νόμου 4479/2017 και τον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και Αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρησή της για αθλητές ΣΕΓΑΣ.

  • .

Οργανωτικός Εκπρόσωπος των αγώνων ορίζεται o κ. Δημήτρης Θεοδωρίδης.

  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Τεχνικός Υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο Τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ Πειραιά κ. Στέφανος Ματάκης με καθήκοντα και αρμοδιότητες που αναφέρονται στο άρθρο 112 των Κανονισμών Στίβου Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη και τον Υπεύθυνο της Υπηρεσίας του Προσωπικού του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Πληροφορίες διοργάνωσης: 

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 6974949644

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Syros Trail Challenge 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
6ος Αγώνας Κάστρου Διδυμοτείχου
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Ειρηνοδρομία 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο