10ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός Ελπίδα”

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Αγώνας Βουνού Αυτισμός

Ο αγώνας που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει απόσταση 15χλμ., 5χλμ. και 1χλμ. ενώ η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τη σελίδα του συλλόγου autismelpida.gr

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

10ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού “Αυτισμός Ελπίδα” – Προκήρυξη

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ‘ΕΛΠΙΔΑ’, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οικονομική στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και με την τεχνική στήριξη του Σ.Δ.Υ.Θ., συνδιοργανώνει με το Δήμο Ωραιοκάστρου τον 10ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, “Αυτισμός – ΕΛΠΙΔΑ”, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη, στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής: 

α. Διαδρομή 1 km
β. Διαδρομή 5+ km
γ. Διαδρομή 15 km 

Ο 10ος Αγώνας Βουνού “Αυτισμός – ΕΛΠΙΔΑ”, των 1km, 5+km και 15km, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η διαδρομή των 15km προσφέρει στους αθλητές/δρομείς πολλά οφέλη από την εναλλαγή υψομέτρου και την υψομετρική διαφορά των 500 μέτρων. 

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών της άθλησης, είναι κυρίως η ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι τα παιδιά με αυτισμό, και η υποστήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ». 

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με προσωπικό αριθμό, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, ιατρική υποστήριξη, βεβαίωση συμμετοχής, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και σνακ στον τερματισμό καθώς και δώρα στους τρεις πρώτους όλων των κατηγοριών. Επίσης, στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού υπάρχει wc και χώρος φύλαξης ιματισμού. 

Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. 

Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 10ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινωθούν στο site autismelpida.gr και στο Facebook της Μονάδας ‘ΕΛΠΙΔΑ’ και του Συλλόγου Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ‘ΕΛΠΙΔΑ’. 

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα: 

Κώστας Κοντοδήμος | 699477767 |[email protected] 

Σουλτάνα Κολέρδα | 6977893939 | [email protected] 

Για το Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος 
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΚΟΛΕΡΔΑ 

Η Γραμματέας 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΧΥΜΠΑΡΜΠΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Corfu Mountain Trail 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Επετειακός Λαφονήσιος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
7ος Δρόμος Κάστρου Άργους
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο