4ο Chios HardStone Trail

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
1st Chios Hardstone Trail & Chios Fun Trail

Την Κυριακή 28 Απριλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας: 4ο Chios HardStone Trail. Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

4ο Chios HardStone Trail – Πληροφορίες αγώνα

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χίου, την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Χίου και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καρυών προκηρύσσει αγώνα ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, με την επονομασία «Chios Hardstone Trail» για τις διαδρομές των 5km, 12km, 23km και 41km οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 28/4/2024, στον ορεινό Χωριό Καρυών Χίου.

Chios Hardstone Trail 41Km, είναι η διαδρομή του αγώνα μήκους 41χλμ και 2330μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική στο μεγαλύτερο μέρος της, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού Καρυών Χίου.

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση, φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Έπαθλα θα δοθούν στους τρείς (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Chios Hardstone Trail 41Km.

Πατήστε εδώ για να κάνετε την εγγραφή σας.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Aκολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

4ο Chios HardStone Trail – Προκήρυξη

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» σε συνδιοργάνωση μετον Δήμο Χίου, την Περιφερειακή Ενότητα Χίου καιτον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καρυών  προκηρύσσει αγώνα ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, με την επονομασία «Chios Hardstone Trail» για την διαδρομή των 5km, 12km, 23km και 41km   οι οποίοι θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο  27-28/4/2024, στον ορεινό Χωριό Καρυών Χίου.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας.

Chios Hardstone Trail 5Km: Η  διαδρομή του αγώνα η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε ορεινό τρέξιμο. Με μήκος 5χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 227μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν. Επίσης  είναι μια εύκολη διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς και μεγάλους  μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους.

Chios Hardstone Trail 12Km: Η  διαδρομή του αγώνα μήκους 12χλμ και 670μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική (ειδικά στο κομμάτι της κορυφής). Είναι μια εισαγωγή στο trail running. Η διαδρομή  είναι απαιτητική και απευθύνεται σε προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Chios Hardstone Trail 23Km: Η  διαδρομή του αγώνα μήκους 23χλμ και 1280μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική στο μεγαλύτερο μέρος της, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Chios Hardstone Trail 41Km: Η  διαδρομή του αγώνα μήκους 41χλμ και 2330μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική στο μεγαλύτερο μέρος της, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού και απευθύνεται σε πολύ καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

Αρχή και τέλος των διαδρομών είναι η βάση της διοργάνωσης στην Κεντρική Πλατεία του Χωριού Καρυών Χίου.

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση, φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Έπαθλα θα δοθούν στους τρείς (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Chios Hardstone Trail 5Km, στους τρείς (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Chios Hardstone Trail 12Km, στους τρείς (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Chios Hardstone Trail 23Km, καθώς και στους τρείς (3) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Chios Hardstone Trail 41Km.

Πριν την εγγραφή σας διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στην διοργάνωση:

Κανόνες Συμμετοχής στο Chios HardStone Trail 5km, 12km, 23km,41km

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται ως εξής:

Chios HardStone Trail 5Km: 10€
Chios HardStone Trail 12Km: 15€
Chios HardStone Trail 23Km: 25€
Chios HardStone Trail 41Km: 35€

Για να επικυρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στην Τράπεζα μόνο μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής με κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας.

https://www.chiosrunning.gr/chios-hardstone-trail/

Η κατάθεση, για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή, πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Μπορείτε να κατεβάσετε την περιγραφή της διαδρομή, το προφίλ, video της διαδρομής και gpx αρχείο του αγώνα CHIOS HARDSTONE TRAIL 5km κάνοντας κλικ στις σελίδες του αγώνα :

https://www.chiosrunning.gr/chios-hardstone-trail/5-km/

Μπορείτε να κατεβάσετε την περιγραφή της διαδρομής, το προφίλ, video της διαδρομής και gpx αρχείο του αγώναCHIOS HARDSTONE TRAIL 12 km κάνοντας κλικ στις σελίδες του αγώνα :

https://www.chiosrunning.gr/chios-hardstone-trail/12-km/

Μπορείτε να κατεβάσετε την περιγραφή της διαδρομής, το προφίλ, video της διαδρομής και gpx αρχείο του αγώναCHIOS HARDSTONE TRAIL 23 km κάνοντας κλικ στις σελίδες του αγώνα :

https://www.chiosrunning.gr/chios-hardstone-trail/23-km/

Οι αθλητές που συμμετέχουν στον αγώνα των 23km η βαθμολογία τους καταχωρείται στον σύστημα UTMB Index και HARTA.

Μπορείτε να κατεβάσετε την περιγραφή της διαδρομής, το προφίλ, video της διαδρομής και gpx αρχείο του αγώναCHIOS HARDSTONE TRAIL 41 km κάνοντας κλικ στις σελίδες του αγώνα :

https://www.chiosrunning.gr/chios-hardstone-trail/40-km/

Οι αθλητές που συμμετέχουν στον αγώνα των 41km η βαθμολογία τους καταχωρείται στον σύστημα UTMB Index και HARTA.

Ένα μοναδικό φεστιβάλ ορεινού τρεξίματος, το οποίο έχουν ήδη τιμήσει με την παρουσία τους καταξιωμένοι πρωταθλητές όπως:

Πρόγραμμα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

5 χλμ. με υψομετρική διαφορά 227 m.
12 χλμ. με υψομετρική διαφορά 670 m.

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

23 χλμ. με υψομετρική διαφορά 1280 m.
41 χλμ. με υψομετρική διαφορά 2330 m. Οι αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες των 23km και 41km η βαθμολογία τους καταχωρείται στον σύστημα UTMB Index και HARTA Series

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Posidonia Running Event 2024
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Zeniθ
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Επετειακός Λαφονήσιος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο