Granitis Trail 2023

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Granitis Trail

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο ορεινός αγώνας Granitis Trail 2023. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Granitis Trail 2023 – Ανακοίνωση

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Go Forest ανακοινώνει για έβδομη συνεχή χρόνια τη διεξαγωγή των πολιτιστικων Διαδρομων των 21 χλμ, 9 χλμ GranitisTrail και 1,1χλμ GranitisKids οι οποίες θα διεξαχθούν στο Δ.Δ.Γρανίτη του Δ.Κ.Νευροκοπίου, στις 3/9 ημέρα Κυριακή.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν στη 1 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη 12:00 πμ και θα λήξουν με τη συμπλήρωση 200 συμμετοχών ανά αγώνα η στις 25 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή 11:59 πμ για τον αγώνα των 21χλμ.

Για τον αγώνα των 9 χλμ οι εγγραφές θα λήξουν στις 30/8 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:59 πμ.

Οι πολιτιστικές διοργανώσεις των διαδρομών του GranitisTrail είναι αφιερωμένες στην “Διεθνής Ημέρα για Καθαρό Αέρα και Γαλαζιους Ουρανούς” η οποία θεσπίστηκε απο τον ΟΗΕ το 2019 και γιορτάζεται κάθε χρόνο τη πρώτη εβδομάδα κάθε Σεπτέμβρη, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η Διεθνής Ημέρα για Καθαρό Αέρα και Γαλάζιους Ουρανούς («International Day of Clean Air for Blue Skies») καθιερώθηκε με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 19 Δεκεμβρίου 2019, με το οποίο αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Σεπτεμβρίου, αρχής γενομένης από το 2020.

«Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι η μεγαλύτερη περιβαλλοντική απειλή για την υγεία, αλλά μπορεί να προληφθεί. Έχουμε λύσεις και τεχνολογία. Για να βελτιώσουμε την ποιότητα του αέρα, χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όλων – από του πολίτες και τις επιχειρήσεις έως τις κυβερνήσεις. Η ατμοσφαιρική ρύπανση δεν χρειάζεται να είναι μέρος του συλλογικού μας μέλλοντος. Ο καθαρότερος αέρας θα μας κάνει πιο υγιείς, θα προστατεύσουμε τη φύση και θα συμβάλουμε στην επίτευξη των παγκόσμιων στόχων για την κλιματική αλλαγή», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΟΗΕ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://granitistrail.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων - Ioannina Half Marathon
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Rock Solid Kastellorizo 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Evrytania Triantafilia Mountain Trail Races 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο