4ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Ομβριόκαστρου Κερατέας

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
4ος ορεινός δρόμος Ομβριόκαστρου Κερατέας

Την Κυριακή 14 Μαΐου θα διεξαχθεί ο 4ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Ομβριόκαστρου Κερατέας. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

4ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Ομβριόκαστρου Κερατέας – Προκήρυξη

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, ο Αναπτυξιακός σύνδεσμος Λαυρεωτικής, το Γεωπάρκο Λαυρεωτικής και το αθλητικό σωματείο Δρομείς Κερατέας (S-RUNNERS) σας προσκαλούν την Κυριακή 14/5/2023 στον 4ο Ορεινό δρόμο Οβριοκάστρου Κερατέας.

Τιμώντας τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στην παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου, αναδεικνύουμε μέσω του δρομικού κινήματος μια σπάνιας ομορφιάς διαδρομή η οποία βρίσκεται 30 λεπτά από την Αθήνα.

Ο αγώνας περιλαμβάνει την κυρία διαδρομή των 20.5 χλμ αλλά και των 9.5 χλμ. Και στις δύο αποστάσεις θα υπάρχει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση για τους δρομείς αλλά και τους βαδιστές. Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται από μέτριας δυσκολίας χωμάτινο τερέν, αποτελούμενο από μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους.

Ώρα εκκίνησης:

• 8·45 παιδικός αγώνας 1000μ
• 09:00 20.5 χλμ δρομείς.
• 09:30 9.5 χλμ δρομείς, βαδιστές.

Έπαθλα-Δώρα:

Στους 3 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας θα δοθούν κύπελλο και μετάλλιο.

Έπαθλα επίσης θα δοθούν στις ηλικιακές κατηγορίες 30-40, 40-50, 50 κ άνω.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και Θα κληρωθούν πολλά δώρα για όλους. Επίσης πολλές εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο έτσι ώστε να επαληθευτεί η φήμη που ακολουθεί τον δρόμο Οβριοκάστρου ως ένα από τους πιο χαμηλού κόστους αγώνες με τρομερές παροχές προς τους συμμετέχοντες.

Θα υπάρχει ιατρική κάλυψη κ ασθενοφόρο πιστοποιημένα για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο κάθε δρομέας τρέχει όμως με δίκη του ευθύνη κ συνίσταται πριν οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα να έχει περάσει ένα τυπικό ιατρικό έλεγχο.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑ-ΠΑΡΟΧΕΣ

Το κόστος του αγώνα είναι στα 12€ και για τις δυο διαδρομές με τις ίδιες παροχές.

Ο παιδικός αγώνας είναι δωρεάν.

Στη φόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών υπάρχει και νέος τρόπος πληρωμής όπου οι δρομείς που πληρώνουν από διαφορετική τράπεζα δεν επιβαρύνονται τα 3 ευρώ κόστους διατραπεζικής πληρωμής.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Τεχνικό μπλουζάκι, Δωρεάν φωτογραφίες, δωρεάν μασάζ, Μπάρα δημητριακών, σάντουιτς, πίτες, Φρέσκοι χυμοί φρούτων, Καφέ, Αναψυκτικά και πολλά αλλά. Θα κληρωθούν και πολλά δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Αναφορικά με τα υγειονομικά μέτρα θα τηρηθεί οποίο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο ισχύει την ημερομηνία του αγώνα.

Το URL για την φόρμα εγγραφών είναι: http://bit.ly/ovriokastro2023

Σε περίπτωση εκλογών ο αγώνας μετατίθεται αυτομάτως την επόμενη Κυριακή.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν συμμετάσχει στον αγώνα χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει την Διοργάνωση, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής του και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μια επόμενη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε like στην σελίδα των S RUNNERS στο Facebook η καλέστε στα τηλέφωνα:

• Γιάννης: 6936646002
• Θοδωρής: 693 9611648
• Ιωάννα: 693 2233183

• E-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αqua Adventures by Artemida 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Syros Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο