Asics Gel Kayano 25

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Asics

Share

Κατηγορία: STABILITY

Η γνώμη μας: Φτάνοντας ένα μοντέλο στην 25η του έκδοση δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Και οι σχεδιαστές της Asics, φρόντισαν να τις ξεπεράσουν παρουσιάζοντας το καλύτερο Kayano που έχουμε δοκιμάσει στη μακρόχρονη ιστορία του. Αρχικά, μας εντυπωσίασε η ανάλαφρη αίσθηση που μας δημιούργησε τρέχοντας από τα πρώτα χιλιόμετρα, κάνοντας το τρέξιμο ευχάριστο και, ταυτόχρονα, σταθερό και αρκούντος σαφές.
Το πάτημά του συνεχίζει να είναι όσο πρέπει μαλακό, χάρη στο συνδυασμό των FlyteFoam Propel και FlyteFoam Lyte στην ενδιάμεση σόλα που ευθύνονται επίσης για το ιδιαίτερα αποτελεσματικό του ρολάρισμα. Έτσι στο τρέξιμο διάρκειας 40 έως 60 λεπτών, όπου έχει κανείς διάθεση να παίξει με την ταχύτητα, το Asics GEL Kayano 25 ακολούθησε με άνεση τις αλλαγές ρυθμού. Την ίδια αίσθηση είχαμε όταν το δοκιμάσαμε και σε διαλειμματικές προπονήσεις με μεσαία και μεγαλύτερα κομμάτια. Στα Long run, πέρα από την εξαιρετική αντικραδασμική προστασία και τη σταθερότητα σε κάθε πάτημα, απολαύσαμε το ευρύχωρο μπροστινό μέρος για τα δάχτυλα και την εξαιρετική διαπνοή, χάρη στο νέο διάτρητο ύφασμα στο επάνω μέρος. Η πρόσφυσή του ήταν υποδειγματική σε όλες τις επιφάνειες που το δοκιμάσαμε, ακόμα και σε βρεγμένα και γλιστερά τερέν. Από τα πράγματα που… χαρήκαμε που δεν άλλαξαν, ήταν η δομή που αγκαλιάζει τη φτέρνα και τη διατηρεί τη σταθερή προστατεύοντας, έτσι τους ευαίσθητους αχίλλειους τένοντες. Η τελευταία έκδοση του Kayano μας ικανοποίησε απόλυτα, όπως πιστεύουμε και τους χιλιάδες φανατικούς του φίλους σε όλο τον κόσμο.

Το προτείνουμε: Σε δρομείς με μεσαίο ή έντονο υπερπρηνισμό, αλλά και σε αυτούς που αναζητούν πιο σταθερό πάτημα, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και τις επιδόσεις.

Τι άλλαξε: Νέο σύστημα στήριξης, νέο υλικό στο άνω μέρος, πιο ευρύχωρο στην περιοχή των δαχτύλων.

Βασικές Τεχνολογίες: Gel, Ortholite Lasting, External Metaclutch Counter, Guidance Line, AHAR+, FlyteFoam Propel, FlyteFoam Lyte, Dynamic Duomax, IGS

Εδάφη δοκιμής: Άσφαλτος, χώμα, ταρτάν, χόρτο

Τρέξαμε: 90 χλμ.

Βάρος / Τιμή: 335 γρ. / 185 € *

Εταιρεία: ASC Map, Τ. 210 9870970, facebook: Asics Greece

* Προτεινόμενη λιανική τιμή    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
On Cloudmonster 2
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της On
Puma Velocity 3
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Puma
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο