Salomon DRX Bliss: Αναβαθμίστε τις επιδόσεις σας!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο

Share
Salomon-DRX-Bliss

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Salomon έχει καθιερωθεί ως ισότιμος παίκτης στην αγορά παπουτσιών δρομικού τρεξίματος, συνδυάζοντας έρευνες βιομηχανικής σε δρομείς με τις γνώσεις που έχει συγκεντρώσει από τις δεκαετίες που πρωτοστατεί ως ηγέτης στο ορεινό τρέξιμο.

Για τους καθημερινούς δρομείς που αναζητούν πάνω απ’ όλα άνεση, η Salomon δημιούργησε το DRX Bliss που σχεδιάστηκε, για να προσφέρει αίσθηση σιγουριάς στο πέλμα. Αυτό το μοντέλο ενσωματώνει την αποδεδειγμένη τεχνολογία Active Chassis της Salomon, η οποία χρησιμοποιείται επίσης στο παπούτσι ορεινού τρεξίματος Genesis, και την συνδυάζει με ελαστικό Energy Foam για απόσβεση.

Salomon-DRX-Bliss

Άνεση, σταθερότητα και κυκλική οικονομία για τις ανάγκες κάθε δρομέα

Salomon-DRX-Bliss

Για τους δρομείς που θέλουν σιγουριά και καθοδήγηση στον διασκελισμό τους, η Salomon παρουσιάζει το νέο DRX Bliss. Το πρώτο ζητούμενο στο νέο DRX Bliss είναι η άνεση, γι’ αυτό το Energy Foam έχει τοποθετηθεί στην ενδιάμεση σόλα, ώστε να εξασφαλίζει κορυφαία απόσβεση. Επιπλέον, δημιουργεί σχεδόν ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης στο πέλμα.

Αποτελώντας ένα καθημερινό παπούτσι τρεξίματος, το DRX Bliss χρησιμοποιεί αφρώδες υλικό μεγαλύτερης πυκνότητας σε κάθε πλευρά – Active Chassis, για να υποστηρίζει και να καθοδηγεί το πόδι στο τρέξιμο, προσφέροντας σταθερότητα στο πέλμα.

Το άνετο, διαπνέον κολάρο υποστηρίζει τον αστράγαλο, ενώ η τεχνολογία SensiFit αγκαλιάζει το πόδι, συγκρατώντας το με ασφάλεια. Το επάνω τμήμα κατασκευάζεται κατά 56% από ανακυκλωμένα υλικά κατά βάρος (21% του συνολικού βάρους του παπουτσιού).

Salomon-DRX-Bliss

Διαφορά ύψους σόλας εμπρός-πίσω: 8 mm / Βάρος: 275 g (232 g για τη γυναικεία έκδοση)

Ανακαλύψτε το DRX Bliss στο www.salomon.gr, στο Salomon Store – The Mall Athens, στο Salomon Store Kifisia και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η Salomon διανέμεται στην Ελλάδα μέσω της εταιρίας Shop & Trade.

Λίγα λόγια για την Salomon

Η Salomon, γεννημένη στις Γαλλικές Άλπεις, είναι γνωστή για την παραγωγή υποδημάτων, ενδυμάτων και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν όχι μόνο για τη λειτουργικότητά τους, αλλά και για το εντυπωσιακό σχεδιασμό και το μοναδικό στυλ τους. Στο Annecy Design Center, ομάδες μηχανικών, σχεδιαστών και αθλητών συνεργάζονται για να δημιουργήσουν προϊόντα που αναδεικνύουν την εμπειρία των outdoor αθλημάτων και επιτρέπουν μια στενότερη σχέση με τη φύση. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να απελευθερώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να επηρεάσουν θετικά τον κόσμο.

Λίγα Λόγια για τη Shop & Trade

H Shop & Trade ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρία συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους fashion & actionwear του εξωτερικού, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας σε σταθερή βάση το brand portfolio της. Απασχολεί 250 άτομα και εκπροσωπεί περισσότερα από 40 επώνυμα σήματα όπως Guess, Trussardi, Versace Jeans, Superdry, Pepe Jeans, Birkenstock, Ellesse, Salomon, Quiksilver, κ.α. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη ΝΑ Ευρώπη και συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 πελάτες χονδρικής. Διαθέτει σημαντική παρουσία στη λιανική και δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πλατφόρμες B2B για την εξυπηρέτηση της χονδρικής αλλά και πλατφόρμες B2C (www.bloobox.grwww.salomon.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Ιουλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Νέος χώρος για το IRONMAN® 70.3® Greece 2024
Η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση πηγαίνει Μαραθώνα
ZMR 2024: Σταμούλης και Κοτσαχείλη στον Ημί, Σελέτης και Ξάνθη στον TERA
Δείτε τι έγινε στους πρώτους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο