Η Madsen νικήτρια του World Marathon Challenge

Έτρεξε 7 Μαραθώνιους σε 7 ηπείρους σε 7 ημέρες

Share

Η Kristina Schou Μadsen από τη Δανία ήταν φέτος η νικήτρια στον ιδιότυπο αγώνα World Marathon Challenge που περιλαμβάνει 7 αγώνες Μαραθώνιου, σε 7 ημέρες σε 7 διαφορετικές ηπείρους (Αφρική, Ανταρκτική, Ωκεανία, Ασία, Ευρώπη, Ν. Αμερική και Β. Αμερική).

Η Μadsen ξεκίνησε πολύ δυναμικά κερδίζοντας στον Μαραθώνιο του Κέιπ Τάουν στη Ν. Αφρική με 3:10:53, στη συνέχεια ήταν και πάλι πρώτη κάτω από δύσκολες συνθήκες στην Ανταρκτική με 3:54:20, ενώ στο Περθ της Αυστραλίας ήταν δεύτερη με 3:16:56.

Επόμενος σταθμός ήταν το Ντουμπάι, όπου η Δανέζα κέρδισε με 3:17:44, ενώ πρώτη ήταν τόσο στη Μαδρίτη όσο και στη Φορταλέζα της Βραζιλίας που ακολούθησαν.

Στο τελευταίο σκέλος, στο Μαϊάμι ήταν και πάλι πρώτη με 3:31:54 και σχημάτισε ένα μέσο όρο στο 3:24 για να κατακτήσει την πρώτη θέση. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο καλύτερος Μ.Ο που έχει σημειωθεί από γυναίκα στα χρόνια της διοργάνωσης.

Συνολικά φέτος, συμμετείχαν 27 άνδρες και 15 γυναίκες, ενώ οι αγώνες που περιλαμβάνονται είναι αποκλειστικά στημένοι για τη διοργάνωση.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το 2015 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται κοντά στα 40.000 ευρώ καθώς περιλαμβάνονται και οι μετακινήσεις με μισθωμένες πτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12.000 δρομείς στην εορταστική Λισαβόνα
Χιλιάδες δρομείς σε έναν από τους τελευταίους αγώνες της χρονιάς
Μεγάλο ρεκόρ για την Eilish McColgan στα 5χλμ.
Πολύ καλή επίδοση από την Σκωτσέζα δρομέα
Με καθυστέρηση 2 ωρών λόγω κακοκαιρίας ξεκίνησε το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Βουδαπέστη
Με τη συμμετοχή 50 αθλητών ξεκίνησε ο αγώνας των 20 χλμ. βάδην. Ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο