Η Madsen νικήτρια του World Marathon Challenge

Έτρεξε 7 Μαραθώνιους σε 7 ηπείρους σε 7 ημέρες

FacebookTwitterEmailShare

Η Kristina Schou Μadsen από τη Δανία ήταν φέτος η νικήτρια στον ιδιότυπο αγώνα World Marathon Challenge που περιλαμβάνει 7 αγώνες Μαραθώνιου, σε 7 ημέρες σε 7 διαφορετικές ηπείρους (Αφρική, Ανταρκτική, Ωκεανία, Ασία, Ευρώπη, Ν. Αμερική και Β. Αμερική).

Η Μadsen ξεκίνησε πολύ δυναμικά κερδίζοντας στον Μαραθώνιο του Κέιπ Τάουν στη Ν. Αφρική με 3:10:53, στη συνέχεια ήταν και πάλι πρώτη κάτω από δύσκολες συνθήκες στην Ανταρκτική με 3:54:20, ενώ στο Περθ της Αυστραλίας ήταν δεύτερη με 3:16:56.

Επόμενος σταθμός ήταν το Ντουμπάι, όπου η Δανέζα κέρδισε με 3:17:44, ενώ πρώτη ήταν τόσο στη Μαδρίτη όσο και στη Φορταλέζα της Βραζιλίας που ακολούθησαν.

Στο τελευταίο σκέλος, στο Μαϊάμι ήταν και πάλι πρώτη με 3:31:54 και σχημάτισε ένα μέσο όρο στο 3:24 για να κατακτήσει την πρώτη θέση. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο καλύτερος Μ.Ο που έχει σημειωθεί από γυναίκα στα χρόνια της διοργάνωσης.

Συνολικά φέτος, συμμετείχαν 27 άνδρες και 15 γυναίκες, ενώ οι αγώνες που περιλαμβάνονται είναι αποκλειστικά στημένοι για τη διοργάνωση.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το 2015 και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται κοντά στα 40.000 ευρώ καθώς περιλαμβάνονται και οι μετακινήσεις με μισθωμένες πτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους
Ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ, το Beer Mile, ανώμαλος δρόμος κι ένα… challenge
Το παπούτσι που σε… προπονεί!
Back to Top