Olympus Duathlon

2-9-2018: Αγώνας διάθλου στον Όλυμπο

Share

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στον Όλυμπο αγώνας διάθλου που περιλαμβάνει ποδηλασία και ορεινό τρέξιμο.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 η «Cycling Hellas» και ο  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ συνδιοργανώνουν  τον  αγώνα διάθλου με την επωνυμία «OLYMPUS DUATHLON» στο Μυθικό βουνό τον Όλυμπο. 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής τoυ Ολύμπου, αφετέρου η ανάδειξη και προώθηση της αθλήματος της ποδηλασίας και του  Ορεινού τρεξίματος.

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018
Τόπος: Πιερικός Όλυμπος
Αγώνισμα: Δίαθλο (ποδήλατο-ορεινό τρέξιμο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα τη διαμονή και συνεχή ενημέρωση σχετικά με το υψομετρικό του αγώνα- χάρτη καθώς και τη διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής βρείτε στο site: www.cyclinghellas.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας,  6948808669 Γραμματικός Δημήτρης,  6984849366 Καρέλας θανάσης, 6906126018 Μπαμπαράμος Ντίνος- Τεχνικοί του αγώνα, 6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα – Υπεύθυνη Γραμματείας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χιλιάδες δρομείς φώτισαν την Αθήνα
Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου κατά τη διάρκεια του 2ου Energizer Night Run. Ήταν μία καταπληκτική βραδιά, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν τρέχοντας στην καρδιά της πόλης προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στα Παιδικά Χωριά SOS. Η συναυλία των Megavat ολοκλήρωσε την γιορτή αυτή που για άλλη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την αρτιότητα της διοργάνωσης και την φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Trail Project: Την είδαν... κάθετα
80 περίπου δρομείς βρέθηκαν το πρωινό της Κυριακής στην Πάρνηθα για να τρέξουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα, το 2ο της φετινής σειράς Trail Project που διοργανώνει το κατάστημα alpamayoPRO. Σε μία σπάνιας όμορφιάς διαδρομή οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανέβουν κάθετα 2,7 χλμ. και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην εκκίνηση με το τελεφερίκ όσες περισσότερες φορές μπορούσαν μέσα σε 2 ώρες. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Αλέξης Καμπουρόπουλος και η Μίνα Συλλαίου.
9ος Πτώιος Αγώνας Δρόμου Ακραιφνίου
20-10-2019: Αγώνας στο Ακραίφνιο Βοιωτίας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο