2ο Lakatamia Energy Run

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα στην Κύπρο

Share
Lakatamia Energy Run

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 2ο Lakatamia Energy Run στην Λακαταμιά στην Κύπρο. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Ανακοίνωση διοργάνωσης για το 2ο Lakatamia Energy Run

«Η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του 2ου Energy Run Λακατάμιας έχει αρχίσει. Εκατοντάδες δρομείς και περιπατητές θα ξανανταμώσουν γεμάτοι ενέργεια για να τρέξουν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην κορυφαία αθλητική, πολιτιστική, κοινωνική και πάνω απ’ όλα φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Λακατάμιας και του αθλητικού οργανισμού Running in Cyprus.

Αναμένεται ότι πέραν των 400 δρομέων θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης των αγώνων με τους περισσότερους να επιλέγουν την απόσταση των 5χλμ ενώ αξιόλογη είναι και η συμμετοχή στον αγώνα απόστασης 10χλμ. Χώρος εκκίνησης και τερματισμού των δύο αγώνων θα είναι ηοδός Χαράλαμπου Μούσκου παρά το Αμφιθέατρο του Δήμου Λακατάμιας. Μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη του Παιδοογκολογικό Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Lakatamia Energy Run

Μοναδικά αναμνηστικά μετάλλια με ανάγλυφο το αλακάτι σύμβολο κατατεθέν της Λακατάμιας θα κατακτήσουν οι δρομείς με τον τερματισμό τους ενώ με την εγγραφή τους θα πάρουν τεχνική φανέλα με το λογότυπο των αγώνων. Ταυτόχρονα οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες) θα τιμηθούν με δεκάδες έπαθλα.

Το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε το Πρωτόκολλο Υγείας το οποίο θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των αγώνων και το οποίο προνοεί τη συμμετοχή των δρομέων με την επίδειξη SafePass. Επίσης οι δύο αγώνες θα έχουν διαφορετικές ώρες εκκίνησης (10χλμ εκκίνηση στις 8:10π.μ. και τα 5χλμ στις 9:30π.μ.) ούτως ώστε να αποφεύγεται ο συνοστισμός. Το Lakatamia Energy Run χορηγούν γενναιόδωρα η εταιρεία Πετρελαιοειδών STAROIL, η ACS Courier, η BIOFREEZE, η Scaffolding Solutions, η Pissis Ltd, οι υπεραγορές Ιωαννίδης, η Kentis Trading Co Ltd καθώς επίσης και η DHL Express Cyprus.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται στην ιστοσελίδα www.energyrun.com.cy ενώ συμμετοχές θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 2021».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο