Με κορυφαία ονόματα και sold out o Ημιμαραθώνιος της Πάτρας την Κυριακή!

Είστε έτοιμοι για γρήγορους χρόνους στην Πάτρα;

Share
Calli Thackery
Calli Thackery

Πέρα από κάθε προσδοκία εξελίχθηκε η πορεία των εγγραφών για τον πρώτο Ημιμαραθώνιο Πάτρας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου. Έτσι, ο αγώνας, που διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά, ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έγινε sold out με πάνω από 2.500 εγγραφές τόσο στον κύριο αγώνα της διοργάνωσης, τον Ημιμαραθώνιο, όσο και στον αγώνα 5χλμ. αλλά και τον παιδικό αγώνα του 1 χλμ.

Υψηλές επιδόσεις παντού!

Οι διοργανωτές, έχουν θέσει ως στόχο, ο Ημιμαραθώνιος της Πάτρας να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο για την ποιότητα της διοργάνωσης και την μαζικότητα των συμμετοχών, αλλά και για τις υψηλές επιδόσεις που μπορούν να επιτευχθούν στην εύκολη διαδρομή μου διαθέτει.

Οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο της Πάτρας εκτός από την ευκαιρία για να κάνουν ρεκόρ οι ίδιοι λόγω της εύκολης και επίπεδης διαδρομής θα «συναγωνιστούν» με μεγάλα ονόματα τόσο της διεθνούς δρομικής σκηνής, όσο και της χώρας μας.

Στις γυναίκες, το παρών θα δώσει η Βρετανίδα Calli Thackery, 6η στους Πανευρωπαϊκούς στο Μόναχο πέρσι στα 5.000μ., η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς την περασμένη Κυριακή έλαβε μέρος στον Ημιμαραθώνιο του Βερολίνου πετυχαίνοντας 1:09:01 που την έφερε στην 6η θέση, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στην απόσταση που είχε κάνει στον Ημιμαραθώνιο της Κοπενγχάγης το φθινόπωρο του 2022 (1:09:02).

Μαζί της θα είναι και η Liliana Maria Dragomir από τη Ρουμανία η οποία έχει στον Ημιμαραθώνιο 1:14:02, με συμμετοχές σε αγώνες από 5.000 μ., 10.000μ., Μαραθώνιο και 50χλμ.

Από πλευράς ανδρών ξεχωρίζουν ο Αμερικανός Nick Hauger με 1:03:49, χρόνο που πέτυχε στον πρόσφατο Ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάρτιο αλλά και επίδοση 2:12.59 στον μαραθώνιο, αλλά και ο Ivan Siuris από την Μολδαβία με ρεκόρ στην απόσταση 1:04:53 και χρόνο στον μαραθώνιο 2:13:38 στην Σεβίλλη το 2022.

Φυσικά δεν λείπουν και οι μεγάλοι αθλητές και από τη χώρα μας με την Γκλόρια Πριβιλέτζιο (1:16:25 Ημιμαραθώνιος Βαρκελώνης 2020) και Μιχάλη Παρμάκη (1:07:06 Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης 2015) να ξεχωρίζουν, ενώ μαζί τους θα είναι και οι Δήμος Μαγγίνας (1:07:12 Ημιμαραθώνιος Αμβούργου 2018) και Λάμπρος Μαλτέζος (1:10:51 Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2022).

38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας - Γκλόρια Πριβιλέτζιο
O τερματισμός της Γλόρια Πριβιλέτζιο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2021.
Ο Μιχάλης Παρμάκης τερματίζει πρώτος στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Πάντως ένα είναι το σίγουρο! Την Κυριακή 9 Απριλίου αναμένεται ο Ημιμαραθώνιος της Πάτρας να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δρομικής σκηνής και αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ωραίες και γρήγορες κούρσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Godzilla Xanthi Trail 2023
Τα αποτελέσματα του αγώνα
5ος Αγώνας Δρόμου «Acheloos Run» - 1η μέρα
Τα αποτελέσματα της 1ης μέρας του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο