Παγκρήτιοι αναπτυξιακοί αγώνες δρόμου

20-1-2019: Αγώνες δρόμου στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Κρητικού στίβου στον Αγ. Νικόλαο

Share

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου – Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) και ο Α.Ο. Λασιθίου, διοργανώνουν το «6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019».

Το «6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019» περιλαμβάνει, Αναπτυξιακούς αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος και δημόσια οδό, αγώνες επίδειξης στην παραλία σφαιροβολίας και άλματος σε μήκος και το πρόγραμμα Kids’ Athletics για τα σωματεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και τα σχολεία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου και στην Κιτροπλατεία, με ώρα έναρξης 11.00 την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη των αγώνων και κατεβάστε εδώ  το έντυπο δήλωσης συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου 5χλμ.
18-6-2017: Αγώνες δρόμου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Όλοι νικητές!
Χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν στον αγώνα Greece Race for the cure που έγινε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από το άλμα ζωής, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού. Στον αγώνα που είχε καθαρα συμβολικό χαρακτήρα οι περισσότεροι δρομείς και περιπατητές έλαβαν μέρος χωρίς τσιπάκι χρονομέτρησης (υπήρχε και αυτή η επιλογή) ενώ 500 περίπου χρονομετρήθηκαν κανονικά όλοι όμως στήριξαν την προσπάθεια των διοργανωτών μία ημέρα που δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι.
3ο Άρκτος Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο