7ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου

6-5-2018: Αγώνες στο παλιό αεροδρόμιο

Share

Στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 7ος Μητροπολιτικός Αγώνας Δρόμου από τον Σύλλογο Δρομέων “Ευκλής” στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα και την προκήρυξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ANAτρέχω στην Αρκαδία
Τo Πολιτιστικό Κέντρο και το Τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο Βαλτεσινίκου, του Δήμου Γορτυνίας, προκηρύσσουν τον 4ο λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στο μονοπάτι των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας με το σύνθημα «ANAτρέχω στην Αρκαδία».
Βρυσεάδα 2015
13-9-2015: Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.
Δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!
Την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του τρεξίματος δίνει για ακόμα μία φορά η adidas να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο 7ο adidasOpenRun που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Το νέο event, που όπως και τα υπόλοιπα της σειράς δίνει έμφαση στη διασκέδαση και όχι στον ανταγωνισμό, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η πιο cool running παρέα της πόλης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο