6o Run The Lake

17-12-2017: Ο αγώνας “θεσμός” επιστρέφει

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ συνδιοργανώνει με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και την Λίμνη Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, το 6ο RUN THE LAKE, με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στους κόλπους της Βουλιαγμένης και του Καβουρίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14ος Δρόμος Θυσίας Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας
7-5-2016: Ο Δήμος Ηρωικής πόλης Νάουσας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 194ης επετείου του Ολοκαυτώματος προκηρύσσει αγώνα δρόμου με την επωνυμία «14ος Δρόμος Θυσίας» το Σάββατο 7 Μαΐου.
Έτρεξαν στην Αρκαδία!
Πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά ο λαϊκός αγώνας δρόμου “Θεοδωράκεια 2013” με το σύνθημα “ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία” την Κυριακή 19 Μαΐου. Δείτε τα αποτελέσματα.
Στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας
Ένας “αγώνας” διαφορετικός από τους άλλους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου στην Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της ελληνικής επικράτειας από τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο