5ος Αγώνας Δρόμου “Τρέχω για την Κατερίνη”

2-10-2016: Για πέμπτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου με την ονομασία “Τρέχω για την Κατερίνη”.

Share

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο αγώνας – θεσμός τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.
Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας).

Όλες οι λεπτομέρειες της προκήρυξης του αγώνα θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα με νεότερη ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Loutraki Run 2019
3-2-2019: Aγώνες 10 & 3 χλμ. στο Λουτράκι
2.500 περίπου δρομείς έτρεξαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας στο WE RUN ATHENS 2012 της ΝΙΚΕ δίνοντας χρώμα και κέφι στην πόλη. Ο κόσμος για μία ακόμη φορά έδειξε την αγάπη του για το τρέξιμο ενώ η ΝΙΚΕ απέδειξε και πάλι τη διάθεση της να βρίσκεται δίπλα στους δρομείς αλλά και το πως ξέρει πολύ καλά να διοργανώνει κορυφαίους αγώνες. Πρώτος ήταν ο Γιώργος Μίνο με 34:10 ενώ η Φωτεινή Δαγκλή Παγκότο ήταν η πρώτη γυναίκα με 37:53.
Ημιμαραθώνιος στη λίμνη Κερκίνη
Ο 1ος παραλίμνιος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου με την επωνυμία «KerkiniLakeRun 2011» απόστασης 21 χλμ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10:00.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο