4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Γέφυρας Ρίου

11-9-2016: Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου Πατρών, συνδιοργανώνουν τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γέφυρας Ρίου.

Share

Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και την Δημοτική Κοινότητα  Αγίου Βασιλείου Πατρών, συνδιοργανώνουν στις 11-09-2016, τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου αποστάσεως 10,500μ. καθώς και Εκδήλωση Δυναμικού Βαδίσματος απόστασης 5000μ. 

Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια του σκοπού της λαϊκής   άθλησης του περιβάλλοντος και της κοινωνικής προσφοράς. Στόχοι των εκδηλώσεων είναι, η αναβάθμιση της ποιότητος της ζωής μέσο του αθλητισμού, η ανάπτυξη του εσωτερικού αθλητισμού, η προβολή του φυσικού κάλους της περιοχής, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής Άγιος Βασίλειος-Ρίον-Άγιος Βασίλειος.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς θα είναι:

Τροχαία – Αστυνομία Πατρών – ΕΚΑΒ – Ερυθρός Σταυρός – Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης-Λιμενικό Σώμα – Ραδιοερασιτέχνες-Πρόσκοποι Ρίου – Σύλλογοι περιοχής-Εθελοντές.    

Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες και η προκήρυξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ερχόμενη Κυριακή ο ημιμαραθώνιος του Αγρινίου
Την επόμενη Κυριακή διεξάγεται στο Αγρίνιο ο 4ος Ημιμαραθώνιος δρόμος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση που διοργανώνεται από τον τοπικό δήμο σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς, τα αθλητικά σωματεία ΓΕ Αγρινίου, ΑΟ Αγρινίου, Κόνδωρ ΠΑΣ Ιωνικός 80′, ΑΣ Δόξα Καινουργίου, Πρότυπος Αθλητική Ακαδημία υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δείτε την προκύρηξη.
Αγώνας στη Ναυπακτία
Ανακοινώθηκε από την ομάδα των Lepanto Runners ο Αγώνας Δρόμου “Αριστοτέλειο Μονοπάτι” στον Αγραπιδόκαμπο Ναυπακτίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες και πλήρης προκύρηξη να δημοσιευθούν σύντομα.
Nea Smyrni Historic Run
4-10-2015: O Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 τους “1ους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης” με τον τίτλο, “Nea Smyrni Historic Run”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο