Έκλεισαν οι εγγραφές του 12oυ Δρόμου Βουνού “Υμηττός 2011”

Ενημερώνουμε τους δρομείς ότι έκλεισαν οι εγγραφές για τον 12ο Δρόμο Βουνού “Υμηττός 2011” καθώς συμπληρώθηκαν οι 550 θέσεις που είχαν ανακοινωθεί στην προκήρυξη. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα μπορούν να προσέλθουν την ημέρα του αγώνα στις 8:30 στη γραμματεία και να δηλώσουν εκεί συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Share

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Χολαργού με την συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων του Χολαργού, προκηρύσσει τον 12ο Δρόμο Βουνού “Υμηττός 2011″* την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 με ώρα εκκίνησης στις 10:00.
Εκκίνηση και τερματισμός θα γίνουν στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Χολαργού (Τέρμα οδού Σύρου, όπισθεν Κλειστού Γυμναστηρίου Χολαργού ‘Α. Τρίτσης’).

Διαδρομή:
Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Βουνού (21 χλμ.) διεξάγεται σε άσφαλτο και σκληρό χωματόδρομο με υψομετρική διαφορά 350 μ. και θεωρείται δρόμος δύσκολος και με προχωρημένες απαιτήσεις από πλευράς φυσικής κατάστασης για τον αθλητή και την αθλήτρια.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Λόγω συμπλήρωσης του ορίου συμμετοχών σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα (550), δεν είναι πλέον δυνατή η συμπλήρωση και απόστολή αίτησης. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα μπορούν να έρθουν την ίδια ημέρα στις 8.30 να δηλώσουν συμμετοχή, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παραλαβή αριθμών:
Οι αριθμοί θα παραδίδονται το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, ώρες 10:00 – 15:00, από τα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, 08:30 – 09:30, από την γραμματεία του αγώνα.
Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

Επαθλα:
Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας (με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του δελτίου αθλητικής ιδιότητας). Αναμνηστικά θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ιατρικός έλεγχος:
Η υποβολή σε ιατρικό έλεγχο των αθλητών και των αθλητριών είναι απαραίτητη πριν τον αγώνα.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες μετέχουν στον 12ο Δρόμο Βουνού “Υμηττός 2011”, με δική τους ευθύνη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.daox.eu

*O αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ

Μια ωραία πρωτοβόυλία για την ημερά του αγώνα
Επειδη την 4/2/2011 ειναι παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, όσοι δρομείς θέλουν μπορούν να φέρουν παλιά αθλητικά τους παπούτσια στον αγώνα του Υμηττού, τα οποία θα δωθούν στα παιδιά με καρκίνο.
Υπεύθυνος για την περισυλλογή των παπουτσιών θα είναι ο Μαυροπάνος Βαγγέλης, που θα βρίκεται κατά τις ώρες 8.30- 9.30 στη γραμματεία του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2021 - Ακύρωση
Δείτε τις πληροφορίες των αγώνων
Taygetos Challenge: Δυνατή ακόμα η συμμετοχή στον αγώνα
Οι προετοιμασίες για τον πρώτο ορεινό αγώνα Taygetos Challenge ολοκληρώνονται και οι 150 και πλέον δρομείς που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή θα χαρούν το Σαββατοκύριακο 27-28/3 τις ομορφιές του Ταϋγετου. Αν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμετοχή μην ανησυχείτε καθώς υπάρχει ακόμα η δυνατότητα εγγραφής. Δείτε πως…
1ο Sterea Run - Lamia Night & Run 2022
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο