3ο Run Together 2016

10-4-2016: H Intersport και η Saucony διοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου τον αγώνα 3ο Run Together 2016 στο ΟΑΚΑ.

Share

H Intersport και η Saucony διοργανώνουν την Κυριακή 10 Απριλίου τον αγώνα 3ο Run Together 2016 στο ΟΑΚΑ.

Η εκκίνηση του 3ου “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6 χλμ.
Σε κάθε διαδρομή συμμετέχουν δρομείς σε ζευγάρια τα οποία μπορούν να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί. 

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr    

Για να καταβάσετε την προκήρυξη του αγώνα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Δρόμος Θυσίας Κερδυλλίων
8-10-2017: Αγώνας 10 χλμ. στην Αμφίπολη
Βάζουμε όλοι γκολ στη φτώχεια
Την Κυριακή 11 Μαρτίου στη διάρκεια του 35ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 20 χλμ. στον αθλητικό χώρο του Αγ. Κοσμά, θα υπάρχει εκπρόσωπος της ομάδας Πρωτοβουλίας “ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ” ο οποίος θα συγκεντρώσει για τους άστεγους της πόλης της Αθήνας τις προσφορές σας από μεταχειρισμένα αθλητικά παπούτσια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας Πρωτοβουλίας “ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ”.
Τρέξτε στο κέντρο της Αθήνας
Την Κυριακή 15 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Αθήνα ο Γύρος της Αθήνας σε διαδρομές που ξεκινούν από το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματίζουν στο Σύνταγμα διασχίζοντας τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο