8oς Αγώνας Μπούρινου

25-10-2015: Νέα ημερομηνία

Share

Σε νέα ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Αγώνας Μπούρινου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

Ανακοινώνεται ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του 8ου αγώνα Μπούρινου, μετατίθεται για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015. Η αναμονή ανακοίνωσης της ημερομηνίας των πρόωρων βουλευτικών εκλογών και ο ορισμός τους μία εβδομάδα πριν την καθιερωμένη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, μας αναγκάζει να ορίσουμε νέα ημερομηνία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα περσινά δεδομένα. Όλες οι πληροφορίες και αναλυτικά οι λεπτομέρειες του αγώνα θα αναρτηθούν εντός των ημερών.

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Via Egnatia Run 2019
12-5-2019: Αγώνας στην Αλεξανδρούπολη
Ο διεθνής αγώνας
Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη 14η διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης Cyprus Marathon που θα γίνει στην Πάφο την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις αποστάσεις, το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 10 χλμ.
Αποτελέσματα
Επίσημα τερμάτισαν 1519 δρομείς, ενώ δεκάδες άλλοι έτρεξαν χωρίς να έχουν προμηθευθεί αριθμό και chip χρονομέτρησης, γεγονός βέβαια που κάθε άλλο παρά θετικό είναι αφού με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένοι δρομείς απολαμβάνουν τον αγώνα χωρίς να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των διοργανωτών αλλά και των υπολοίπων δρομέων που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλά οργανωμένος αγώνας έχει και αντίστοιχο κόστος το οποίο και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιμερισθεί. Δείτε τους δρομείς και τους χρόνους τους΄από την 1001η μέχρι και την 1519η θέση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο