The North Face Zagori Mountain Running

26/27-7-2014: Ένα διήμερο γεμάτο ορεινή αγωστική δράση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουλίου στο Ζαγόρι.

Share

To διήμερο 23-23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζαγόρι o ορεινός αγώνας «The North Face Zagori Mountain Running».
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις παρακάτω διαδρομές:

Α. 80 χλμ.: Ο T.E.RA είναι ένας αγώνας ορεινού τρεξίματος, το ανάπτυγμα του οποίου εκτίνεται σε 80 χιλιόμετρα και η θετική του υψομετρική διαφορά υπερβαίνει τα 5000 μέτρα.
Για να δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα πατήστε εδώ.

Β. 42 χλμ.: Ο αγώνας ξεκινά από τους Κήπους για να καταλήξει στο Τσελέποβο.
Για να δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα πατήστε εδώ.

Γ. 21 χλμ.: Ο αγώνας ξεκινά από τους Κήπους για να καταλήξει στο Τσελέποβο.
Για να δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα πατήστε εδώ.

Δ. 10 χλμ.: Ο αγώνας ξεκινά από τους Κήπους για να καταλήξει στο Τσελέποβο.
Για να δείτε τις πληροφορίες για τον αγώνα πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.zagorirace.com

[!%ARTICLE_MODULE_ID:124:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου
Στο πανέμορφο Βέρμιο στη Νάουσα φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου για τους βετεράνους αθλητές στίβου που διοργανώθηκε από το Σ.Ε.Β.Α.Σ Νάουσας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου την Κυριακή 15 Μαΐου. Δείτε τα αποτελέσματα.
Kavala NightCityRun 2018
Νυχτερινός αγώνας στην Καβάλα στις 23 Σεπτεμβρίου
6ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου "Μνήμες Λιγνίτη"
Με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Παρμάκη πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πανελλήνιος δρόμος “Μνήμες Λιγνίτη” στην Πτολεμαϊδα. Στις γυναίκες επικράτησε η Σόνια Μπουδούρη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο